Mys med blondi<3

Nu sitter jag och väntar på jw. vi ska hem till henne och jobba med projekt arbetet, Men vi ska iaf åka till city gros och hndla lite gott. hon ville ha klasstårta och choklad sås, jag ville ha chips, med grädfill och dipp. båda är onyttiga men mitt va endo onyttygast, därför tycker jag vi tar det!

Just nu saknar jag babe som är i vetlanda och jobbar, mina känslor för den pojken är oendliga. Jag älskar han så mkt så jag tror ibland att jag ska spricka, Vad jag vill få fram här är iaf att jag tycker om han och att jag saknar han :D

nu är jag hungrig som fan så nu tycker jag att wikefors ska komma ! Puss<3

Härligat med helg!

Igår mös jag och malin hela dagen. jag tro inte att jag flyttade mig från hennes säng från att jag kom vid 4 till jag gick vid 11 :D hon är så härlig den tjejen! Vi gottade oss med mina älsklings chips salt och vinäger, choklad bollm klementin och julmust och så kollade vi på ps. I love you... Sunds like a good friday!

Idag har jag gott los på kläder,smycken,smink.. jag hadde planerat att göra mig av med pengar på detta så då är man förebered på att det töms lite på kontot :p jag har känt mig lite nere i veckan och shoping får en alltid på bättre humör!
Jag hittade en massa fint som jag längtar till att få använda!!

Hm

Linne från Hm

Hm

Vit tröja, shal. örhängen från Hm

Gina

Tröja Gina Trico, Shal Hm

hm

Super snygg kläning från Hm <3

Ha en fortsat bra lördag alla :)

Dididam

ÄNTLIGEN är denna duma jobbiga pluggvecka över. Nu ladar vi inför nästa som kommer nästa vecka...
Nu sitter jag och och kollar på kläder på internet! kunnde joobat med projketarbetet nu, ligger "lite" rissigt till där. men så sitter jag och kollar på kläder iställer. fy inte bra, men jag vill chopa nu! alla underbara kläder ger mig såna ryssningar! vi ska chopa imon. gissa vem som ska sätta sprätt på studiebdraget som kommer imorgon?!

Jag spelar svan prinsessan på youtube! jag älskar den filmen ;p mogna lilla jag. Låtarna är helt underbara.
"fore longer then forever" Dom lovar att dom ska älska varandra längre en föralltid! Det är äkta kärlek det :p
Hahaha jag blir sentimental av en disney film!

Misselissen

Att gosa in sig i Isas päls är det mysigaste som finns. de får en att glämma alla problem och måsten<3

<3

Dum Dum veckan fortsäter

de va längesen de känes så här. Men nu vet jag anledeningen. När det blir för mkt saker för mig så skiter sig ALLT! jag klarar inte av att ha mkt saker omkring mig. då tappar jag kontrollen och ingenting känns bra.

Dom saker som hänger över mig just nu:

Prov tis.Ons.Tors.
Körkortet
Jobb efter skolan
Projekt arbetet

Dessa saker är inget och deppa över. Varför deppar jag då?


Fjoll dag

Idag har det varit en redig fjoll dag. Jag kunnde inte somna i natt. när jag väll gjorde de så vknade jag från och till. Så idag har jag vat helt trött och flamsig. får bli mer sömn i natt. planen ser ut att jag lägger mig dir. efte rtop model kl 9. men om det blir så i slutändan vet ja inte

NU HAR JAG MIN BALKLÄNING HEMMA!!! Yeeaaah! Super fin. ooo man känner sig som en prinssesa!!

Nu blir det kaffe och rulltårta och plugg!

Skit dag

Egentligen ska jag inte skriva nu. för nu är jag trjurig och då kommer de bli ett tjurigt inlägg. men jag tänkte att det kunnde vara skönt att skirva av mig. !!!

Idag är helt enkelt ingen bra dag. jag vill bara krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet.
Ska försöka tänkaposetivt nu!!

Söndag = Mina favorit dagar

Förut hatade jag söndagarna. för dom va så sega och tråkiga och man viste att imon va det skola och då blev allt änu tråkigare. Men nu tycker jag om söndag! Det är så skönt att bara va och kunna göra saker som man vill!
Själv ska jag snart gå ut en runda med mamma, sedan ta ett varm bad! Lite plugg måste det nog bli med

Igår va Jag,Johanna,Amanda och jolan på Oleo! Det va gyrymt kul! Vi dansade och drack goda drinkar och hadde super kul!

Jag körde på en rosa outfit igår :p

Emelie


FREDAG!

Äntligen helg!! Wiiie. idag börjar jag vid typ halv 12 men jag har haft körlektion vid 9 så nu är jag i skolan. och är fet hungrig också. till frukost tänkte jag äta myssly, på maxi har dom sån myssli som man får ploka ihop själv. massa nötter,torkad frukt, olika flingor.  jag gillar egentligen inyr myssli men jag tyckte det såg grymt gott ut.
Jag tänkte alltså starta dagen med en nyttig frukost. men nej det va inte gott. Jag tycker helt enkelt inte om myssli!
Det blev en ljus maka med choklad nutella och kaffe istället. Uch va onyttigt


dffdf

Just nu sitter jag och kollar påhandboll och dricker varm choklad mjölk. Sverige-Kroatsien, men de går inte så bra för svenskarna tyvärr. Idag har det varit en lugn dag, Jag var ute och gick en runda med rebecka innan, Rebecka och jag har känt varandra sen vi 3 år, och hon kommer alltid att betyda väldigt mkt för mig. vi har gåt igenom mkt tsm och har många minnen ihop!

imorgon är det fredag, veckan har gort väldigt fort. Det ska bli skönt med helg, känns inte som jag har sovit redigt denna veckan. så det ska bli skönt med helg så man får vila ut. en så länge ser planen ut som så att jag och älsklingen ska ta en runda på stan imon. jag köpte ett skärp till han på hans födelsedag för ca 3 veckorsen, och nu har det skärpet gott sänder. Det kostade 450 kr. jävla kvalite då :( så vi måste byta de. sedan tänkte jag att linus skulle bjuda på lunch. Undra om han tänkt samma sak? :p Lördag blir det ev. utgång och sen söndag träning mde mallan!

Puss & Kram<3

Ledig !

Yes idag är vi lediga från skolan! Wonderful. Jag vaknade gabska tidigti idag.. om man räknar 9 som tidigt?
Mamms och jag åkte och handlade. Sedan när jag kom hem så bestämmde jag mig för att ringa till sjukhuset och söka jobb där efter gymnasiet... och vet ni va? 80 % chans att jag fick det! Satan va nervös jag va när jag skulle ringa. efter vi lagt på slog min puls i 110! Jag viste inte om jag skulle skratta eller gråta. När jag var på praktik där för några månadersen trives jag kanon. och för varge dag så kände jag att jag värkligen ville jobba där. Men då had ejag ju åckså min handledare med mig. Nu ska jag vara sj. ständig. Ta blod tryck, mäta puls, TA VEN PROV!?!?!?!
Först kände jag bara oro, jag vågade inte. (Självörtoende Emelie, självförtroende) Men sedan när de fåt smällta in så kännds det fanemej så jävla kul! Jag kommer va så nervös.. Men fan va härligt!


Natti Natti

kl. är nu halv 3 och ja kom nyss hem från en hel kväll med brudarna på sports. Det är alltid lika mys att umgås med dom. Men jag blir alltid lika besviken på vakterna på sports.
Men vi tjejer hadde kul iaf!
tack för en kul kväll. Nu ska jag kolla på oc !

Vi!


Hos baby

Nu är jag hos min älskling. Mys hela kvällen sen framot 10 så ska jag träffa tjejerna stan och så bär det av till sports för att snacka lite skit och ta en drink :) Älskar såna här kvällar när man få umgås med dom bästa. Nu ska vi ner till ica och köpa mjölk så vi kan göra brulle pudding SMASKENS ! fast frågan är om det blir gott nu när det är linus som gör den. mohahah nu ska jag bita han för han har förtjänat de. Puss och kram

God morgon

Jag kunnde inte somna igår. Jag pluggade tills halv 11 sedan la jagmig och kollade på oc. det gick bara inte att sova. trodde jag skulle vara super trött i morse men inte de heler. Jag va pig och va uppe innan larmet ringde. Smällen kommer väll ikväll då jag kommer va sjukt trött. Tur att vi är lediga imorgon!

Nu är vi lediga 10 - halv 2. så de blir projekt arbete för full rulle (Y)

Woho ändring

jag har sutit och klurat och fillurat på hur man ändrar på bloggen! I ca 2 timmar nu. Gash vad svårt det va!! Men det blev ju bra tillslut! Grönt är ju jag till 100 % så körde på en grön design. Tihih vad tycks?

Halkan!!

Yes! Idag har jag gjort halkbanan! Det var ritkigt kul! Förts och främst så va det kul att få sitta i bilen själv och köra! Det va en känsla vill jag lova! vi sa det sen efter att vi kunnde tänka os att betala 1.7 för att få köra den en gång till!
Så det va redigt kul och lyckat! Ett steg närmare körkortet nu! Mohaha

Nu sitter jag hemma vid min dator och lyssnar på.. Mobba mig inte nu... Britney spears! Lysna på denna underbara låt så få ni se att ni med kommer tycka om den! http://www.youtube.com/watch?v=hdfy5HhIA9c
 
Jag har jobbat lite med projekt arbetet nu också. Så det har vat en redig efektiv dag, och en är den inte slut!!!!
Men efter som jag vat så efektiv så tycker jag att jag har rätt att gå och sova nu en stund. är så sjukt trött!
Så god natt alla :)<3

"Jag vill ha fredag idag"

HELGERNA GÅR FÖR FORT!

Det är så.. Jag älskar när fredagen kommer och man har en hel helg framför sig! Härlig 
Ne nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på natinal trasior (stvas så?)
Den är grymt bra!


Mys med bo

Min älskling har just åkt. igår myste vi med tacos och godis. sedan sov han är<3 på morgonen vaknade jag som valigt före linus, han är så jäkla söt när han sover, jag vaknade halv 12 och tyckte att det va sent. kl. 1 fick jag liv i linus...
idag har jag ägt han på tv spel... eller nästan iaf. 12-15 i boxningsmatch så det va inte så dålit av mig endå.

nu har bo åkt hem och jag sitter här och jobbar på projekt arbetet. Jäkla projektarbete säger jag bara! Fan va strullit och svårt det är. men jag hoppas de blir bra i slutändan. Jag äter även salt och vinäger chips. Mina favoriter, rekomenderar dom start!

Imorgon är det måndag och en ny vecka.
Mån: Jobba med projektarbetet med jw!!!
Tis: Ledig för jag ska köra HALKBANA!! :D
Ons: skola sen hål 10 till halv 2. Projektarbetet!!
Tor: Lediga
Fre: Underbara fredag<3

Hoppas ni haft en kanon helg! det har jag haft iaf!!!
Kramar

Lördags mys

Jag har funderat på vad man ska skriva? Att blogga har ju blivit så stort i sverige. I pricip alla kändisar gör det. Och tilloch med en vanlig tjeje som Isabella, blev kännd tack vare sin blogg, (Nu är hon mera känd som blondin bella och ni som känner mig vet att jag är galen i henne!)  Men jag funderar på varför man egentligen skriver blogg. Från början va det så att jag skrev blogg för jag tyckte det va skönt att skriva av mig, tankar och känslor. men samtdigit är det ju folk som läser min blogg så jag kan ju inte skriva exagt vad som hällst. Och när jag ser statestiken så är det faktiskt fok som är inne på bloggen, och då blir man lite glad och vill locka mer läsare för det är ju alltid kul när folk vill veta lite om en och tar sig tid att läsa vad just jag skrivit. Så då funderar jag på vad jag ska skriva om för att få folk att villja läsa?
Man kan ju skriva om sitt liv. vad man gör om dagarna, vad som händer i livet helt enkelt. Är ni intresserade av att läsa det? de lär vi märka nu, för det är väll de jag får skriva om tills jag hittat en bättre idee. jag får klura på detta lite :d

Igår va vi på bio, Jag Johanna Amanda och Hanna.

vi enades (TILLSLUT) om brölops duellen. och den va en typisk mig film. två av mina favorit skådespelare va med. de va romantik och humor. En redig mig film! Men jag gillar action också. Typ batman och och poseidon. Fast det är klart, de är ju en del romantik i dom så de är kanske därför. Men filmen va ialla fall kanon bra tyckte jag. Efte bion gick vi till sports för att träffa Linus. Vi pratade lite, och linus va på VÄLDIGT bra prathumör. Hans mun gick i 110. även när jag skulle pussa han så fortsate han att prata. hihi han va väldigt glad och pratig, undra orsaken till detta? Hm...

Idag är det en typsik mys lördag. Jag och mamma och pappa va och handlade innan. och jag proppade vagnen full med godis,chips och läsk! Sedan har jag och mamma vat ensamma hemma och då sjöng vi sing stare!! Och jag har städat som en galning, flytta sängen och hållt på. Så nu är det fint tills linus babe kommer. Vi ska fira han eftersom han fyllde 20 föra helgen. Så mamma ska laga hans varförit mat tackos!!! Så nu födrier jag tiden tills han kommer. ´
Ha en kanon lördag allesammans<3

I skolan

Just nu är jag inte på humör för fem öre. Jag har on i huvet, och vi ska ha natur nu, det gör juu inte saken bättre :p men nu ska vi vara posetiva!!!

Vi tänkte gå på bio ikväll. Jag är grymt sugen på att ha mjuksi byxor, äta popckorn och se en film med mina gosing.
Men vi kan inte välja film. alla vil olika. men jag försöker övertala flickorna att se Autsrailia. Värkar som att dom går med på det !! Yes (Y)

Saknar min Linus som inte är i skolan idag <3

Tuff dag!

Just nu önskar jag att jag bode någon annan stanns. Varför inte spanien eller Italien tillepxempel? Istället för i Sverige där det bara regnar och är grått. Ett litet hus i spanien med egen pool och stora fönster ut mot havetm det är mitt nästa mål! Det få bli ett projekt i mitt och Linus förhållande, Att köpa lägenhet i Spanien. Ska bara höra med han om han kan tänka sig och stå för kostanderna... Hehe ;)

Vi hade bara en lektion idag. den började inte förens halv 2 (håller på till halv 5 dock) Så jag åkte in till stan redan vid 10. Jick ite på gina, Jag köpte en super söt råsa kläning, som jag inte hade råd med eftersom jag va hos frisören föra veckan och så har jag köpt min balkläning nu med!!! Jag gick till singoala idag och köpte min kläning. Men jag har inte fort hem den en. Dom ska lägga upp den så jag får den den 27!
Sedan körde jag idag vid kvart över 11. sen donken. Sen kom jw och då gick vi in till gina och köpte en tröja till som jag Apsolut inte har råd med ! ;p Sedan åkte vi till katedral och hade matagningskunskap. Sedan citigross. Sedan hem OJOJOJ Förstår ni om jag är trött nu ?
 
Linus Wu<3


Praktikplats + Balkläning!

Jag är sjukt glad! Idag fick vi reda på våra praktik platser som vi ska vara på v. 6 (tror jag det är?)
Och jag fick vara på kirurgen. Läskit och spänande på samma gång. Jag trivdes så bra på min föra praktikplats, och det som är lite kul är att Linus ska vara där jag va föra gången. Han kommer få det toppen. Det ska bli så spänande att vara på lassarettet, Alla upplevelser och allt man får göra/lära sig!

Efter en svettig debbat i skolan gick jag, fia och Amanda till Singoalla för att kecka in balkläningar. Fia och jag pratade om att vi ville hitta den perfekta balkläningen bara så pang, "Där hänger den och den ska jag ha" 
Och efter att vi gtt ett tag i affären, så hittar jag den! Min balkläning! Haha låter som jag har hittat ett botomedel mot aids ungefär... Men man käner sig så nöjd och glad, och ännu bättre, när jag provade den satt den perfekt. Den va helt enkelt min! Jag har bild på den men jag håller de hemligt lite till. Jag kan säga att det är en jätte enkel kläning, men så grymt fin! Jag längtar till balen! :))

Nu väntar en snabb duch sen är det top model på tvn!


Underbar dag!

Idag var som sagt en underbar dag. Jag och Linus åkte in till stan ca kl 2 och åt på acropolis! Så god mat har dom !! Jag åt fläsk file och beanes sås. Sedan gick jag och älsklingen på stan lite. och sedan kom jw så fikade hon och jag. Skönt och träffa henne igen. hon har varit sjuk nu så det va ett tagsen. Hon är värkeligen den bästa männsikan jag vet<3
NU sitter jag här vid min dator och lysnar på musik. Känns som jag håller på att bli lite förkyld. Känner mig seg och aldeles kalsvetig. Jag ska kurerea mig i soffan till topmodel med lite te, filtar och kuddar!

Imorgon är det över. Den härliga och skäna ledigheten. Nu börjar alvar. ohc sista året i skolan. Det är blandade känslor inför morgondagen. det har vat skänt och vara ledig. Samtidigt ska de bli kul att komma igång igen :)

Jag kan få lite ångest ibland. Över att fastna i en tråkig vadag. Ni vet att man går upp tidigt, går till skolan som inte alltid käns så där jätte lockande. Att komma hem sent och behvöa plugga. sedan är det bara sängen och så börjar allt om igen. därför tänkte jag ge lite tips som jag själv ska ta del av och som ni också kan gra om ni vill:

* Ät en bra och stadig frukost. "En bra frukost är en bra start på dagen" heter det j. och det är sant. Jag tycker inte om att äta frukost men det är väldigt viktigt! Ät lite fil med tex banan i om du inte gillar myssli

* Una dig vardags lyx. det behvöer inte vara något stort, utan tex en tröja eller en godis påse

* Mys framför tvn tsm med någong eller ensam. Hyr en bra fylm eller enu bättre - köp en serie

* Gå på bio. det är alltid mysigt!

* gå ut och gå, få frisk luft, träna!!!

TÄNK POSETIVT!

tisdag 6/1

Hej Alla!

Just nu sitter jag i pyamas och mjukis strumpor. Jag har inte redigt kommit igång en. Men nu snart ska jag hoppa in i duchen. familjen ska åka till alvesta, Vi ska åka hem till min morfar och träffa släkten. Äta lite god mat och fika. Senare ikbäll ska vi hämta upp linus och så följer han med mig hem. Så det känns som att det kommer bli en bra dag!
Hoppas ni med får det så hörs vi senare!! puss<3

En bild på mig från i söndags. Jag,Malin, och Nattalie åkte skridskor. Jag kan inte riktigt skrytta med mina färdigheter för det va skit svårt!! Men det va jäkligt kul när man väll kommer igång!

Kul men svårt!


2 Januari

Hej alla =) Det känns som att mitt 2009 har börjat så himmla stressigt. Jag har viserligen jobbat idag och ska jobba imon. så all ork går till det. Men imorgon eftermidag när jag slutat jobbet, och inte har något mer inplanerat förens skolan börjar så ska jag njuta av det nya året!!!  Idag när jag vaknade var det 10 minus ute. Helt sjukt kalt!
Idag efter jobbet kom malin och hämtade mig. lycksigt med lite gratis taxi! Jag var grymt trött men jag tror malan va värre :p hon lovade att gå in och läsa min blogg så hoppas du gör det nu malin :D Vi hade det iaf jätte mysigt hela dagen!

Detta var ett litet god natt inlägg. nu ska jag krypa ner i min pyamas och gosa lite med iza<3

Älsklingen och jag har varit tillsammans i 1 år och 7 månader idag.
Tänk att man kan älska en männsika så grymt mycker som jag älskar Linus?
Och det bästa är att han älskar mig tillbaka! JAg är världens lyckligaste som har han !

Gott nytt år

GOTT NYTT ÅR !!!

Äntligen är 2009 här, känns alltid konstigt i början av ett nyy år, då säger man alltid det som va innan. men nu är det 2009 och inte 2008!! Härligt, nytt år, nya händelser, nya möjligheter.  Tänkte berätta lite om vad som ska hända 2009 men först
måste vi ju summera nyårs kvällen !
Den tillbringades tillsammans med Amanda & pontus, Hanna & Elmir, Johanna Linus& En kompis till Elmir.vi va hemma hos manda och lagade otroligt god mat, kyckling och potatis. Sedan sat vi och spelade kort, drack och hade super mysigt! Vid 10 tiden gick vi ut och smällde lite smällare som jag hadde med mig, det va krut i dom vill ja lova, fick dom av min bror, trodde att det va några små smällare men jävlar va de small! Sedan vid halv 12 gick vi ner till växjö sjön, Vi tig med oss champanj, Kl 00.00 Kysste jag min Älskling och sa gott nytt år till alla mina vänner, Hällde skumpa över dom och vi drack och skålade tillsammans! Det va hur underbart som hällst! Dock kunnde inte folk sköta fyrvärkerierna. Alla skött åt höger och vänster, kastade smällare rakt på folk som stod och såg på. Det va faktiskt lite läskigt och farligt. Men ut över det så va fyrvärkerierna super fina och 2009 är varmt välkommet!!
Första Januari 2009 spenrades framför tvn :D Eller njaa, mamma jag och pappa va ute och gick i de fina vädret på morgonen men sen soffan. Har kollat på dcr dolitel, Ivanho, och nu en är det hur man blir av med en kille på tio dagar!
Stort tack till alla som va med igår. Jag hade en helt underbar nyårsafton!
Måli inteför 2009

* Ta körkort
* Skol Balen
* Ta studenten ( med minst G i alla ämnen)
* Sommarjobba
* Resa med kompisrana i sommar
* Fylla 19
* Leva livet tillsammans med världens bästa pojkvän
  och underbara vänner<3

Jag kläd inför nyår och fest! Jag hadde ett sliver skärp med runt midjan lite senare :)

Ha nu en redig bra start på året och njut av ledigheten!!!!


RSS 2.0