Tihihi :)

ss

Vad tycks? Jag storm trivs!

The browni is speakin ;)

HEJSAN alla glada! Nu är jag brunett! Jag sjäkv tycker det är jätte fint, kommer en bild i bloggen snart, tänkte bara smyga med det lite till.

Äntligen är dte helg, jag har varit i valet och lvallet oom vad jag ska göra ikväll, men de blir hemma lugnt för jag har ont i huvet, har haft de nu nåra dagar, vill inte släppa, attans,  men imorgon så ska vi ut, med buller och bong! Fan jag är så sugen på och festa, va längesen sist, och jag ska jobba hela karloskar så då blir det inget festande, får köra på hårt i morgon, komemr bli as kalas! på dagen imorgon ska vi åka til gräna ( ni vet där dom gör polkagrisar) med familjen, sen morfar och mina mostrar med, nästan hela tjocka släkten fast inte redigt, dom är många fler!

Hoppas ni får en bra helg<3 / E


NU NI HÄNDER DET GREJER

färg

Emelie goes browniii! vad tror ni om att ?
Klart jag som älskar shoklad ska vara brunett ;)

färg2

By By

Ledig dag!

Hej alla fina!

Nu sitter jag och lysnar på goa låtar

bland annat summer jam, rap das armas, love lock down

Igår så jobbade jag 1 - halv 10 och det var jätte lugnt! men lite lång tråkigt, sen så gick jag och möte lins så köpte vi med os acropolis och åt hemma hos han, sen myste vi och idag gick han till jobbet kl 7. så jag log kvar och sen vid 12 tiden åkte jag till idrots kliniken för att få masage, wonderfull!

Sedan åkte jag hem och träffade annie, vi åkte ner till stan och åt buffe på acropolis ( jag skulle kunna äta ute gämt, men det ser nog snart inte fint ut i plånboken...)

sedan åkte vi hem och åt glass och sen cyklade vi en runda i det fina vädret!

Nu ska vi snacka alvar och vuxen grejer, min dröm är att leva så här:

lägenhet

Jag bor i en lägenhet inred helt i grönt tsm med min fina pojk Linus

babe

Vi har en jätte söt chihua huwa som heter Gucci

fg

Jag jobbar som flyg värdina

s

Och har VÄRLDENS största garderobb full proppad med klänningar, och smycken! de ni ;)

Puss / E


Tisdag

Hejsan alla glada!

Jag kom rätt så nyss hem från jw, sov där i natt. vi gosade och kolalde film, amanda va också med en runda :)
det var jätte mys, fast vi kom inte i säng innan 3 och sen valnade jag 7 idag, är lite små trött nu :p

Idag ska jag jobba 1 - halv 10
Sen ska jag hem till min älskling och mysa med han<3

y

Min fjolla

d

Älskar dena bilden :p

min nya mobil

mob

vad tycks? jag gillar den, även om jag saknar mina förra.

idag är jag ledig! så skönt! och jag har även fort min lön idag! Livet leker :)
Jag ska väcka min bror nu, kl är ju fan 12! så ska vi åka upp till stadium och kolla in lite saker, ska kanske unna mig en snygg tröja jag set, har ju endå fort lön ju :p

Ikväll tror jag det blir mys hos jw <3

...

Men det blir jobbigt då får jag göra om headern: imo only blond on the outside :D

Browni? Blondo?

Funderar på att bli brunet igen. vad tycker ni ?

3r4

Söndag!

HEJSAN! just nu sitter jag här och är super trött, jag har jobbat hela helgen, och vet ni vad det roligaste är? en är jag inte färdig utan ska jobba lite till nu 5 - halv 10! Funny funny

mamma och pappa skulel köra och köpa pizza, det ska vara redigt käk till dom arbetande!
åhh jag längtar tills imon när jag är ledig och inte tänker gå upp ur min säng in kl, 2 mins... :p

er

Jag tycker man skulle ha roligare kläder till personalen på lasarettet
Typ som dom i scrubs, gisa vilken färg jag skulle ha ? Limegrön ;)!


dfs
Eller kanske jockern i batman? Uhh :d


Jobb bloggar

Sitter på jobbet och bloggar, känns lite busigt men det är lugnt idag! Ska jobba till halv 10.
Köte en ny mobil idag =) Ha det gott alla<3

film mys

Jag känner mig helt utanför nu när jag inte har någon telefon :(
inga små upppigande sms där någon frågar hur man mår ingenting, och värts av allt, inga gulle sms till/från Linus ! NMej så här kan vi inte ha det, på måndag får jag lön då ska det inhandlas en ny mobil telefon!

tele

innan idag kollade jag på wild child sett den? Den va mkt bra! Sen nu kollade vi på en fruktasnvärd film som jag inte vet vad den heter, men den var fruktansvärt bra/hämsk. den handlade om en föredetta fbi agent vars dotter blir kidnappad på en utomlands resa för att säljas som, ja ni vet vad. Ush, filmen var iaf jätte bra gjord och den fick en och tänka på hur starka far och dotter banden är<3 och jag kommer aldrig låta mina barn åka iväg utomlands, men jag hoppas pappa släpper iväg sina för jag planerar åka utolmands med linus snart ;)

Nu ska jag kryppa ner i sängen och kolla på en 3,e film, a lot like love! Så mysig!

En fråga till alla studenter, vad ska ni göra i höst?



mys dag på stan med mammsen!

Nu sitter jag här i mina mjukis kläder (rättare sagt jw mjukis kläder, dom är mkt skönare en mina) Och äter after eight choklad! Igår så cylade jag och mallan in till stan, vi va där ca kl hlav 11 och så satt vi på sports och drack goda drinkar! Det va jätte mysigt, du betyder så mkt för mig mallan<3 träffade även min Linus :)

Sedan cyklade vi hem igen, va hemma hos mig ca kl 2 och mallan stackarn skulle upp o jobba kl 7. så vi somnade rätt snabbt i min säng och i morse hörde jag inte hennes larm eller när hon gick så trött va jag!

Idag har jag och mammsen vatt nere på stan en unda och svirat i ösregn!! skulle inte ha nåt men köpte nåt iaf! underbart fina skor som jag blev förälskade i! Mamms skulle köpa glasögon, fan va dyra dom är, bara bågarna kostar allt emellean 1000 :- och uppot. sen när glaset tiill kommer med, det borde ju inte kosta så mkt för ett fel man har som man inte kan rå för? Hm, dyrt iaf! Jag skulle även så om det gick och laga min mobil som vat sönder nu i lite mer en en vecka. men dom trodde inte att det skulle gå :/ den är ju så fin och sen har jag fåt den av min älskling med :( lite typsikt, ska fundera på att köpa en ny, tills dess mina vänner så har jag ingen teefon, så bli inte sur för att det inte går att ringa eller att jag inte svarar på era sms, för jag har ingen tele, hellt utelämnad är jag! :D Sen åt vi iaf på coretto, räck salad! så gott!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och äta ennu mer choklad och kolla film! fattas bara Linus gos med så hade allt vatt perfekt, för han är perfekt min fina pojk<3

sd


Mina fina skor som jag köpte

Lite av varge

God kväll alla glada! Idag var det en tuff dag på jobbet, men vi överlevde den också!
Inatt sov jag hos världdensbästa pojkvän, vi hade de allmänt mys!
och imorgon ska jag och mamma gå en runda på stan! Skönt, sen jobbar jag hela helgen.
Jobb jobb jobb, som mallan sa innan: Man behöver ju inte oroa sig vad man ska göra på sin fritid för man har endå ingen fritid :D


Hon ringde innan mallan för typ en kvart sen när jag låg ner bäddad i sängen och skulle kolla på en films om jag hyrde idag, så fårgar flcike barnet om jag vill gå utt? Knappt yrvaken säger jag nej, nu har jag ångrat mig!!! Men då går det inte o få tag på henne. haha typsikt. ska försöka en gång till sen får det va, kände mig bara så där tråkig och ville gå ut lite med malan, hade vat mys :)


Ha det bäst alla <3

Ledig dag!

Äntligen är helgen över! Jag har jobbat hela helgen, iof har det vat en lugn helg men är man van vi o va lediga på helger så är det rätt jobbigt. skönt att vara ledig idag, men jobbar ju äve nnästa helg, och hela karl oskar...

Livet är hårt :D

Idag var iaf jag och jw snutt på stan, köpte två linnen och sen fikade vi med emma också som vi träffade i stan! Mysigt
Dagen har gort alldeles för fort och nu sitter jag här och äter kex med fetaost och meloner, det är mums de!
Imon ska jag jobba 7-3 sen på kvällen ska jag linus sing och felisia gå på bio! harry potter.det ska bli så mys! längtar!
Puss och kram / E


Dum dum dag!

Måste becklaga mig lite! idag är ingen bra dag, känner mig helt kass, och har ont i magen, till råga på allt så skulle jag vara duktig och laga mat, och då brände jag sönder tummen! :( grätt som ett litet barn, dels för att det gjorde ont, dels för att jag var arg på mig själv och för att jag kände mig ledsen, men nu har jag gråtit ut, andats ut, och försöker vända dagen och se det posetivt! känns lite bättre, synd bara att posetiva tankar inte kan få bort smärtan i tummen..

Tänk  posteivt :)!

Kvälls pigg

Jag är för pigg för att gå och lägga mig, sen är det så skönt att man kan få vara uppe länge pch slippa gå upp till jobbet imon kl 7 så då får man passa på att utnygta tillfället o vara vacken!

Tänkte lägga upp bilder på dom känidsar som jag tycker är snyggast i världen!

kate

I kvinno kategorin tycker jag att kate hudsen är snyggast! Hon är helt fantastisk och värkar ha en sådan otrolig personlighet, sen älskar jag hennes filmer fools gold och How yo lose a guy in 10 days! Linus tycler inte att hon är smygg över huvudtaget, tänk att man kan tycka så olika? och han är endå kille :p

xc

Det stig mellan Rihanna och Jennifer love hewitt, rianna är ju otrloigt söt! Jennifer har ett mer "vardagligt"
utseende men hon vann efter som hon är så otroligt vacker tycker jag! och hon är super duktig i sin roll i gost whisper!


fd

I killarnas kategori har jag valt robert pattinson, behöver jag säga nåt mer? han är så mystiskt sexig!
Och jag älskar ju twllight böckerna och filmen så självklart blev det han!

kl

paul walker, han är grymt sexig, både i into de blue och 2 fast and 2 ferius, två väldigt bra filmer ! Han ser inte ut som en bad giúy tycker jag ut mer som den snälla typen, sånt gillar vi!


Uppdate!

Hej alla läsare! jag är ledig nu tis-ons-tors, skönt! Sen jobbar jag helgen.
Idag var jag och Linus och åt på acropolis! alltid lika gott, vi tog smördegs inbakad fläskfile ! Muma!
 Mysigt och vara med min bo<3
Imorgoon har jag inga spec. planer men på torsdag ska vi åka till danmnark ! =)
Grattis kronprinsessan viktoria på föddelsedagen !

Dessa söta kisarna var becka och jag och kollade på i söndags:

katt

Söt kisse!

e

Saga, kissen dom bestämde sig för att köpa!

ö

Mamms med besiarna!

/Men ingen är lika fin som min iza!<3


Uppdatering!

(=


Lyckad kväll!

Utgången igår va super lyckad!!!! Mina tjejer är dom bästa i världen!
Vänskap är viktigare en allt annat<3 (Därför brukar Jag och Linus kalla varndra för varnadras bästa vänner och älskling)
Förts va det mys hemma hos manda med jw,hanna och tesan, där tjerena sprang runt och provade kläder hitt och ditt, sen gick vi bort till Markus på förfest! ssen gick jag och kidnappade min älskling så följde han med till markus lite.
Vi drack sider och hade jätte trevligt!!
Efter lite diskusioner om vart vi skulle gå så hamnade vi till slut på sports!
Jag skulle ju köpa min pinja colada, men bartenden kunnde inte göra såna drinkar sa han, ? Så frågade jag va han kunnde göra, så sa han sex on the bech, fick jag ta en sån, den är med jätte god men vad fan kan han göra den så måste han väll kunna göra pinja colada?! Träffade även min fina becka under kvällen, hon och jag ska föresten åka och kolla på kattunge till henne idag vid 2 tiden!

 Tack alla för går kvällen, alltid lika mys<3

Sitter och kysnar på brittney spears och kollar klipp på henne på youtube, fan va jag vill se hennes konsert i stochkolm denna veckan!!!  I ett klipp på yputube sjunger hon med Mickel jacsson. Fan han dansade som en kung!
Och brittney sjunger som en gud!

jw

Jag och Världens bästa Johanna<3

rt


Älskings mandi<3 båda ser sådär lagom glada ut :d

fgy

Jag och rebeckam tog säker 6 sånda bilder men det gick inte med kameran blev helt fel!


Ha en toppen söndag alla! / E


Taga inför kvällens utgång!

Yehas idag blir det utgång! Tagar till Rap tas armas! Jävlar va bra låt och man blir så sjukt glad och fest sugen!
Ska in till stan snart, fest hos manda, sen ska vi ut men vart vet vi inte redigt en, destination unkown!

Igår var jag hos linus babe skulle mysa med han för han jobbar hela helgen nu, så vi täntke ta att lugnt och sen sova för han skulle upp kl 7, men icke, bor man i lägenhet mitt i stan en fredag kväll så får man räkna med att det är fets i lägenheten :p de va en massa folk och vi spelade öl spelet, jätte kul! jag fick dricka både för mig och Linus efter som han skulle upp tidigt och inte drack, haha men det va skoj, kom i säng rätt tidigt endå, 12 :D

och idag blir dte utgång som sagt, med mina älsklingar hanna,jw,och mandi! mys!
Ska beställa in min efterlängatde pinja colada (stavning?)
Åhh älskar helgerna, det är då man lever, veckporna jobbar man ju bara !!
Puss och kam / E

me

En super tagad Emelie

kise

Min söta kisemise<3 och min fina klocka som jag köpte på uropen idag !

Trött med stort T!

Jag kunnde inte sova en blund i natt. så nu är jag super trött tänkte gå och lägga mig nu, jobbar 7 - 3 imon igen =)
Igår såg jag en film brake upp, set den ? Gör det inte i så fall.. fy fan den gör en bara deppig, romatisk komedi? hur romatiskt är det när filmen börjar med att dom bråkar och sedan gör slut, och filmen slutar med att dom är lyckliga utan varandra ?

Nu till nåt posetivt. jag köpte 2 linnen idag, shop beronde ? ja! sen åkte jag hem till hanna snutt en snabbis och väckte henne ;) Nu längtar jag tills helgen och utgång!! God natt /E

En lugn dag

Idag gick jag jw och hanna på stan. hittade en massa fint men lyckades att hålla mig undan onädiga köp! Sen åkte jag hem till min älskade Linus och så köpte vi ficka för mamma och pappa skulle komma och kolla på hans lägenhet =) Mkt mysigt! Sen åkte jag hem och då kom becksen en rundahon tog körkort idag GRATTIS till dig gumman<3
Så då åkte jag med henne en sväng! sen nu ska jag hoppa in i duchen och sen kryppa ner och kolla på en film. imon blir det jobb från 7 - 3 soft! Pusskram / E

underbara dagar!

Hejsan allessammans, im back! just nu är kl. 00.25 och jag ligger i min säng, iza kisen ligger bredvid hon ligger med örat presis mohögtlarna, jag är jäkligt sugen på att sätta på en låt mde trummor och trumpeter bara för att se kise stackarn hoppa flera meter :d haha nej nu va jag taskig, älskar min kise<3

Tänkte berätta lite om minda senaste dagar vi börjar med fredag 3/7 efter att jag vat och pussat linus åkte jag och becksen buss till härliga halmstad! vi åkte kl. 2 va framme ca halv 5, men vi åkte lite fel med,vi skulle hoppat av två håll platser tidigare, så vi fick sitta kvar på bussen (svettiga o myisga) tills den ändrade från halmstad till växjö och så fick vi åka tillbaka en bitt. men sen när vi va framme så blev det ett svalkande dopp i havet,vilket inte va så svalkande för dte va jätte ljumet i vattnet, mitt första dopp iaf (Y)
På fredag kvällen grillade vi kyckling och nypotatis mumma. sen blev det mys kväll och nanna sängen

Lördag 4 /7 spenderade jag och becka största delen av  dagen på stranden, så nu har jag bränt ryggen redigt rejält kan jag säga! men den som vill vara fin får lida... vi åt glass och babade i havet, strålande solsken hade vi, då ringde linus och sa att dte regande och åskade hemma, där låg jag i bikini med en drink och fattade ingenting av vad han pratatde om ;) på kvällen blev det pizza och sen utgång för becka och mig, då ingen av oss hittar i halmstad gick vi gatorna upp lite för att leta efter ett bra uteställe, jag ville dansa!!! fick ett tips om ett bra dans ställe men det kostade 100 :- ¨så vi va lite för snålla för det ! istället satte vi oss på en uteservering och beställde drinkar! jätte mysigt och otroligt mkt folk!

Söndag var dte regn och mulet även i halmstad så vi åkte hem rätt tidiggt va hemme kl 1. då åkte jag hem till min bo<3
jag linus alberto och Juli tvättade viket tog 4 timmar, från 5-9 sen så lagade vi mat, kycklling och ris, sen myste vi framför tvn ned filmer vi hyrt, vi hyrde 5 men såg bara en, vi fick ha dom i en vecka så de är ju lugnt.

Måndag (idag ) låg jag och bo kvar länge i sängen, vi båda börajade jobba kl 1 men ingen av oss ville, linus ställde kl på halv 11 för han skulle hinna, jag sa vi kunnde gå upp typ 12,endå va det han som gnällde på att larmet ringde så tidigt.. killar :D sen gick jag till jobbet, jätte skönt i vanliga fall måste jag åka typ 40 min innan jag börjar nu när linus bor i stam så kan jag gå en kvart innan typ!

nu har jag jobbat till halv 10 och det är faktiskt jätte kul! det va min helg i stora drag, imon är jag ledig å blir det stan med jw,, ååå så kul har saknat dig gumman!

här kommer bilder från helgen :

d

älskar havet,srtanden.snäckkorna,vinden älskar halmstad!

uf

Tyckte det va kul att dessa skorna bara va "lite" för stora förmig, jag har 37 i dessa va det 44 ...

hjf

Min fina becka och jag, vänskap i 17 år!




w Bäbisen, ser ut sonm jag mosar henne :D
a

Mina naglar, gjorde dom nu, tycks? skit fult eller skit coolt ?

Mot härliga halmtsad!

Idag väkte iza kisen mig kl 8 ville gå ut. sen dess har jag stressat runt som en galning i huset. Kl. 2 går bussen till halmstad! Jag och becka ska äta på stan sen ska vi åka bussen ditt tsm! Går inte och förklara hur otroligt skönt de ska bli att komma bort och få nuta av solen och värmen. Så fruktansvärt skönt ska det bli och jag ska få sova ut somjag inte gjort på hur länge som helst! och sen ska jag ta årets första bad med, som jag lovat... får se hur det blir med det, har blivit en badkruka på senaste åren :D

Sitter och Lysnar på  Måns Zelmerlöw med barn kör - Hold on
Och jag ryser som fan när jag ser videon på youtube. Texten stämmer så bra!

The difrentses are al in ouer haed.
I doesnt mather what you done before,
we all wana se whats the futere has to start!

Ha de nu så underbart i växjö, för det tänker jag ha i soliga haömstad!


Livet börjar efter studenten!

Det är värkligen så! Nu rullar mitt liv på som fan och jag jobbar, träfar en massa nya underbara männiksor, kanske snarare är så att vuxen livet börjar efter gymnastiet ? ;p
Igår så jobbade jag till 3, sen pkte jag hem och tog en vällbehövd paower napp, sen åkte jag hem till Babys nya lägenhet, där det var fullt med folk. linus gjorde spaggeti och kötfärsås och så sat vi uppe på ute platsen( Är nästan som en trdägård fast uppe på take på ett hus, fattar?) sen så satt vi ute och drack och pratade och hade jättte mys, helt underbara människor! Meningen va att jag skulle sova hos baby, han skulle jobba vid 7 idag, men dom andra skulle ut, så då hängde jag på, vid 11 tiden drog vi ut och sen dansade vi och hade hur kul som hällst! Tyvärr stängde det redan vid 1. så då gick i hemot igen då jag åt en macka och kröpp ner gämte min varma gosiga pojk i sängen =)
 
Nu är jag hemma men ska snart åka igen. skulle bara mata iza kisen <3 Sen ska jag åka o jobba nu vid 1 - halv 10... Vill inte :( Dom andra skulle till evedal  och sola och bada, det vill jag :) Ska köra förbi gvg och hyra en film tänkte jag, dock så kommer jag va trött när jagkommer hem ikväll så kommer säkter somna dirket!

Men imon åkte jag och becksen till halmstad, då ska det solas och badas, mitt första dopp i år kommer bli i havet!!
Lovely /

RSS 2.0