Söndags kväll

Söndags kväll och jag kollar nu på projekt runway har längat efter det hela dagen. det är de enda man ser fram emot på söndagar! snart är det blåsningen också, kl 8, kolla på det grymt kul!
Jag har jobbat idag, sista dagen i januari och nu går vi in i februari. och imorgon jobbar jag igen! Nice!
Vill ner på stam och fixa lite nya saker. får jag ta på tisdag då ju. känner att jag behöver vara ledig och få lite sovmgorgon efter helgens jobb :p

Btw älskade denna frisyren, fundera på att göra den, men frågan är vill jag bli brunett igen?



E

beautifull!

r

Grean dream

g

Red love

d

Happt yellow

d

Blue moon

ee

Black and white


Trötter!

Det gick mkt bra att jobba i natt! det var jätte kul, fast det blev jobbigt framot fyra på morgonen då var jag redigt trött. kämpade igenom timmarna till kl 7 sen åkte jag hem och rakt ner i min säng<3
Vaknade kl ett ungefär. ska gå och nanna lite till nu. kolla på film och bara mysa!

Puss och kram så länge

dee

så här trött är jag just nu :D bild tagen i kina. saknar!!<3

åhhh<3

Hittade just en hemsida för mig

http://www.twilightfan.se/

där man kan beställa sånt här!

w

Fick nästan tårar i ögonen nu.. eller nej nu överdrev jag. men jag ÄLSKAR twilight. Jag älskar böckerna som jag har börjat om och läsa nu, jag älskar filmerna, skådeseplarna! åhh det är ju bara för underbart. tröjan är ju super fin och får alla som inte fattat att det är edward och bela och inte jakop och bella.. haha despreta? jag? nej nej..
jag skulle faktsikt inte vilja ha en sån här tröja, men cool va den . riktigt cool!

e

Natt jobb

Jag och linus såg avatar igår på bio. och den filmen gör sig värkligen rätvisa på bio! filmen var bra. jag vet inte redigt vad jag ade för förhoppningar och förväntningar innan filmen, jag hade hört att av alla att den va så sjukt bra. och den har ju blivit utnämnd till världens bästa film, men jag trodde inte jag skulle tycka om den, jag är inte mkt för fantasi. men den var så fin, kärleks sagan var så fin och trots att den var så sjukt overklig så har dom fått ihop de bra så man nästan tro på de haha!

Inatt ska jag jobba melan 21 - 07 på sjukhuset. jag är nervös. jag har gjort det en gång förut men de va säkert 3 månadersen. det kommer gå bra, det är ju natt och alla sover (förhoppningsvis) så det kan väll inte vara så svårt får vi hoppas. jag är inte nervls för att jag ska bli trött, utan mer för jag inte har en anning om vad man ska göra undernatten. det gick jätte bra att hålla sig vaken sist! då ställde man tillockmed bak kl. så de stod still en timme kommer jag ihåg. och så ska jag ha med mig mat och godis. för man bev mkt hungrig under natten kommer jag ihåg. haha jaja nog tjatat. håll tummarna för mig !

Igår var jag hos min fina pojkvän. jag blir alltid lika fundersam när jag tänker på hur länge vi har varit tillsammans. 3 år snart! heregud vart har tiden tagit vägen. men om man tänker så har jag varit kompis med jw i säkert 11 år,  fast det är lite sklidnand.men jag blir stolt när jag säger 3 att vi varit tillsammans i tre år. för den under den tiden har vi inte gjort slut nån gång och jag har aldirg tvivlat på vad jag känner för linus. och han har alrdig tvivlat på sina känslor<3

Nu ska jag kolla på the not book och sen käka sen jobba. känns jätte konstigt. men jag vet vad jag ska ägna mogorn dagen till iaf. SOVA!

Bio med älsklingen ikväll<3

Jag och linus är typ dom enda som inte sett avatar så det ska vi göra ikväll!

Jag har hunnit med en hell massa idag. och kl är bra halv 2. först körde jag min bror till nån Napprapat (stavning?) för han skulle knäcka sin rygg så där ni vet som dom knäcker delar i kroppen och efterått ska det bli bra.. läskigt låter det, det kan väll inte vara bra att knäcka msuklerna så? tydligen annas hade dom inte får vara utbildade i det. Det var uppe vid IK och det fanns inte en enda parkerng ledig. så jag väntade på han sen åkte jag hem och städa och diskade och lagade mat och åt. så nu är jag färdg för dagen. hetl slut :D

Ska snart ta en varm dush. åhh de ska bli så skönt. sen ska jag till min pojkvän<3
Kommer bli en mys kväll på hög nivå. hoppas filmen är bra nu bara. den är ganska lång.
Imorgon jobbar jag natt på sjukhuset. spänande och se hur jag klara av att vara uppe hela natten. jag är ingen natt männsika för fem öre :p

Puss<3

Min helg

Nu är helgen över. har den ens varit? känns som den fösrvan hur fort som hällst!
I fredags var mina tjejer här och vi drack och myste lite innan de blev dags för stan och sports. mkt trevlig kväll.
dagen efter hade jag sån huvudvärk men de är ju självförvolat så det va banemej inte synd om mig.
Idag har jag jobbat 7 - 4och det har gott jätte bra! Nu ska jag hoppa in i dushen och sen är det ju söndag idag med,vilket innebär nåt som jag längtat och tjatat efter hela veckan.. Min älskling kommer hem!
Vet itne om de är för att alla <3 dag börjar närma sig, eller vad det är men jag har saknat han och är nog med kär nu en nonsin skulle jag tro. jaja han kommer hem iaf. skönt och ha min baby hemma. fast han var sjuk och förkyld, och det var "jätte" synd om han tyckte han. stackarn...

I lördags bokade jag jw och hanna tid för att naglar! mandisen ska inte göra naglar men hon ska med och kolla =) Det har öppnat en ny butik i linegalreian som ser jätte lyxig ut som gör nagel vård! gud vad kul att de finns en redig naglebuitk i växjö!
Det är asiater som öppnat buitken. så självklart tänker jag stödja den genom att gå ditt. det är ju min älslings homisar ju :p nej men ärligt kineserna är jävligt bra på naglar. titta bara när jag var i kina. Där kostade det 30 :- här kostar det 450. 
Längtar jätte mkt tills torsdag nu då vi ska göra naglarna! jag ska sätta ditt lös naglar men vad fan är det för skildnad på akyl och gele naglar? fölåt lilla blonda mig nu men vad är det för skildan och vilket är snyggast?

s

åhh så sexigt!



Fredag!

Hej! Äntligen är det helg! jag är ledig imorgon och på söndag jobbar jag igen. så de blir inte så lång ledigt direkt. men de gör inget. det är kul att jobba. Och sen kommer min älskling hem på söndag. åhhh vad jag längtar, tror jag ska bli galen. behöver han hos mig för att må bra, I think it cold love...

ikväll blir det utgång, ska bli så sjukt kul, just nu sitter jag här och håller på att somna på tangent bordet men när mina tjejer kommit, sminket och kläderna på då kommer partyhumöret automatiskt ( automatisk? vilket jävla komplicerat rod att skriva)

btw världens finaste låt just nu är hero of war. hans röst är så sexig men texten är rå sorlig<3

ny dag nya tag

God morgon! jag vaknade för en stunds sen och har inte ätit nån fukost en. jag har rignt runt lite nu på morgonen, bland annat till clv och sen ringde dom från vedelsöv och undrade om jag kunne jobba imon, 7-1. Klart jag kan!
Men vet ni vad min högsta önska är nu? att få en annställning så man kan få ett chema. det hade varit underbart. slippa strssen med all planering. det är jobbigt att vara timmvikarie på 2 ställen. men jag är så glad att jag har jobb iaf. så jag kan känna lite pengar!

denna veckan har varit stressig och jag har inte alls känt mig på topp. men nu är det inte jätte lågngt kvar till söndag och min älskade älskling kommer hem<3

Virepanna

God midag! Inatt drömde jag en madröm, minst sagt. I mina drömmar blandas sånt som jag varit med om under dagen. detta va nog den sjukaste drömmen nånsin. och jag tänker inte berätta den för då tror ni jag är kriminell. drömmen var så värklig så jag trode nästan att polisen skulle komma hitt och hämta mig vilken sekund som hällst. men som tur väll va så va det bara en dröm!

Idag ska jag och jw ner på stan en runda. jag tycker att jag får spendera lite pengar nu, jag känner ju in dom igen sen när jag jobbar. jag ska jobba imorgon och på torsdag. och sen på söndag också! Så jag ska köpa en tröja jag sett på hm som jag bara måste ha..  denna dagen kommer bli snurrig känner jagm eller jag käner att jag är snurrig. jag skulle låsa ytterdörren innan med bil nicklen, ni vet en sån man trycker för att öppna/låsa bilen. den försökte jag låsa hus dörren med. funkade inte så ni kanske förstår ;P

så nu ska jag bara vänta på jw, vi ska boka tatueringstid till henne. finns risk för att vi bokar åt mig också !!

(kan det inte bli söndag så att min älksade älskling kommer hem! Jag saknar han så att de nästan gör ont)

Längesen sist!

Nu var det längesen jag bloggade. men denna veckan har varit hekitsk. jag har jobbat mån - torsdag. sen var jag jw och hannsan i simhallen i fredags. fast vi bara dusha och basta nästan, och bublade i bubel poolen, hehe.
Sen i lördags var jag med jw på dagen och på kvällen åkte hon till johan så då plockade jag upp amanda så åkte vi hem till hennes kille där hans kompisar satt och spelade data, ja har räknat utt att det finns 3 sorters killar.
Dom som älskar att spela datat, Dom som är bil galna och sen finns det den sortens killar som är lite av båda två. dom är bil tokiga och spel galna ! min älskling är i den första kategorin, han är sple galen, och helt ointreserad av bilar.

Idag har jag johan och johanna (jag tcyker det låter så gulligt: Johan och Johanna :D ) på samarkand. vi kollade på tele till jw och tv till oss alla. och så kollade vi på skor och jag höll på att köpa världens snyggaste svarta ballerina med nitar på. men Jw förstördeallt och sa att ballerina skor i vintern kanske itne är så smart... Så jag köpte inte dom, men de finns en stor risk att jag gör det imrogon istället. sen fikade vi. det va jätte mysigt!
Nu har jag kommit hem och är helt spidad, märks kanske?
Vi ska käka pizza nu för mamms orkade inte laga nån mat, vi är dock tre till i huset som skulel kunna laga mat. men pizza gör apsolut iget för min del, älskar pizza!

Ikväll blir det pizza,bastu, projekt runway på tvn. käns som en bra söndag ! :)

s

Jag längtar till sommaren !


snart helg

Antligen helg! Jag har jobbat (skolat in mig) pa ett nytt jobb i vedeslov hela veckan. och tro ni inte att jaf fatt forforgningar fron lassarettet vargde dag da bara for att jag inte kan.

Nu ar jag hos linus, han och dom andra killarna stadar ut julen, jag kanske borde hjalpa till men jag orkar fan inte. Imorgon ar det fredag och det kanns underbart!


Nya jobbet!

Idag "skolade" jag in mig på kinevalsgården i vedelsöv. det va verkligen bara posteivt att vara där! trivdes värkligen, alltid skönt när man känner så. ska vara där tis-ons-tors nu sen får vi se om de kan bli lite tim vik och sommarjobb ev. känns bra!!

Saknar min äslkling nåt enormt. kunnde itne sova utan han inatt,
vi åt en mysmidag på acropolis igår. han fyllde ju 21 om nån missat det, jag tjatade om det hela veckan. jag var mer glad för det en han var tror jag. men jag älskar att uppvakta min pojk och visa att jag älskar honom :) 

Jag vet att det finns nån för alla, och du är den som finns för mig,
innan jag blev tllsammans med dig drömde jag (som alla andra tejer) om den stora kärleken.
Aldrig att jag kunde drömma om att det skulle bli så här bra.
Det jag käner för dig är så starkt. du har funnits i mitt liv i snart 3 år.
Och det har bara varit kärlek melan oss. såklart så tjafsar vi och är lite sura på varandra,
Men jag vet att det är du och jag, inget kan komma imellan.
Du visar mig att jag kan lita på dig till 100 % och det gör jag.
Jag älskar att kunna kalla mig för din flickvän.
Jag är så glad att du känner samma sak som jag, att jag äslkar dig är underbart,
men att du älskar mig är fan enu bättre, de är den bästa känslan som finns.
Att veta att du tycker om mig,mitt utseende och min personligeht är det vikitgaste för mig.
Jag älskar dig min fjantfjolla, Min kärlek är din, din kärlek är min<3

efrsd


mjusik make me loss kontroll!

Black eyed peas - Meet me hal whay

Brittney spears - onte two three

Lady gaga - bad romance

Lady gaga - dance in the dark

Chris Brown featuring Lil Wayne & Swizz Beatz – I Can Transform Ya

Jay-Z feat. Alicia Keys – Empire State Of Mind

Lazee feat. Loon & Wayne Beckford – Baby

Eminem - beautifull

Erik Grönwall – Higher

10 januari!

Idag fyller världens bästa pojkvän hela 21 år. Gratta han på facebook tycker jag!

Igår var det utgång och det var tok kul. vi förfestade hos amanda med redd bull och vodka, en massa party musik dans och skratt! sen gick vi till oleo och skakade rumpa. en kanon kväll med fina vänner!
Idag ska jag bjuda linus på acropolis sen ska vi hem till han och mysa lite. blir itne så längde dock för jag ska jobba imorgon. är jätte nervös. men klarar man av att vara på sjukhuset och jobba så klarar man av allt!

förseten så äalskar jag den låten som mariett gjorde i idol, Because the night. vet inte vem som gjort den men den finns även med cascada, den rekomenderas!!

e

w

w

w

Min moil har inte den bästa kameran ;)

Dagens

DAGENS HUMÖR: Party humör!
DAGENS KLÄDSEL: Tights en knä lång tjockis tröja och hello kitti mjuks stövlar
DAGENS MUSIK: blac eyed peas!
DAGENS SAKNAD:
Linus<3
DAGENS LÄNGTAN:
Kvällens utgång
DAGENS HAT: en massa tråkigt som står på aftonbladet.vet inte hur många mord som hänt dom senaste dagarna
DAGENS VILL: Ha lågnt,lockigt fint blon hår
DAGENS VILLE INTE: åka buss i det kala vädret i bara tights. men det kan man ju välja sj att inte ha. iof
DAGENS MYS: Smsen från älskling
DAGENS JAG ÄR: ny rakad. jäklaigt trött och glad.

Black eyed peas - meet me half whay

Lyssnar på den låten så sjukt bra! fergi (stvaing) värkar vara världens coolaste kvinna!

Ska snart pumpa lady gaga med. Bad romace! åhh jag är fest tagad. och grymt sugen på singstare ikväll!


Inte lika bra som orginalet

Haha jag har inte set filmen "avatar" en. men jag och linus ska se den i veckan tror jag.
men alla har ju gjort en bild av sig själva som en avatar, så jag ville med testa...

ww

Orginalet

rr

Min bild... Ja jag vet jag att bilden blev kass. men detta tog mig faktsikgt en timme att göra. så klaga inte!

Föreseten så läste jag att skaparna av världens bästa film Titanic har gjort filmen avatar, så denna filme kommer nog bli en ny favorithos mig!

Underbar dag!

Idag var jag och tejerna i kalmar! så himmla kul och mysigt att umgås med mina vänner. det var kul att shopa i en anna stad med (inte för att jag har handlat mkt i kina eller så...) vi skulle besöka en underklädes butik till pojkvännens stora glädje. men vi kom även därifrån med lite annat. som hanna sa så va vi himmelriket inne på gina trico! fanns sjukt mkt billigt och i rätt storlek också. inte ofta man hittar de på gina!
Sen åt vi jätte god glass också, ja äve nfast det var så sjukt kalt ute så mina öron frös och sen stelnade dom och rammlade av ( typ, känndes så iaf) så åt vi glass. världens goaste glass, jw åt en emd redbull smak, häffitgt. och jag en med melon och citron!

s

aw mina flickor vad fina ni är. ni har en stor plats i mitt hjärta!

Kvällen har tillbringats hemma med mat och fredags godis! och lets dance på tvn. är inte rhabi bara för söt?
Nu pumpar jag erik grönwall på spotify, har gjort det i en timme nu. helt jävla underbar röst!
Imorgon blir det utgång, ska bli skit skoj sen på söndag fyller världens bästa pojkvän hela 21 år, han kommer hem från vetlanda på söndag. bara för att jag ska bjuda ham på akropolis, undrar om de är för maten han kommer eller för mig ;) hehe sen ska han få lite paket och nån födelsedags puss. 21 pussar kanske? ;)

Jag vill!

Åh jag  vill gifta mig. haha eller nej entligen inte så men jag kollar på ett program som gick för ett tagsen som heter "vårt bröllop i era händer" och det handlar om massa par som ska gifta sig, och så får släkten anordna allt som har med giftemålet och göra! och de värkar så mysigt och jag grinar lite varge gång paren säger ja.
Jag vill kanske inte gifta mig en (och jag tror linus skulle tappa andan om han hörde mig nu) men jag vill klä mig i brudkläning och sminka mig och fara fin. typ som på skol balen!!

Haha ja iaf  så har jag umgåts med underbara malin idag. hon ger så mkt energi den flickan och jag älskar att umgås med henne man blir så glad!



ff

Härlig är du!

nu ska jag dricka lite te och fortsätta kolla lite på mitt pröllop! ;)

Varför heter det röd dag? är det grön dag imorgon då eller blå kanske?

God morgon!

Jag vaknar alltid så tidigt nu för tiden! eller kl 9, det är väll ganska tidigt för en som brukar sova till 11.
Idag är det röd dag och då är man ledig, fast jag är ledig nästan gämt så de märks inte så mkt.
Jag ska "skola" in mig på ett nytt jobb ute i vedelsöv på måndag. och den har jag ju sjukhuset som jag jobbar på när dom behöver mig. de har inte blivit så mkt sen jag kom hem från kina. en gång ringde dom men det var dagen efter vi kommit hem då hade jag sån huvudvärk så då tackade jag nej.
Men nu på måndag ska jag jobba! det känns bra!

Idag har jag inte så mkt planer. ska handla snart lite med mamma. sen kanske malin och jag ska ses!
På fredag blir det kalmar med tjejerna!! mys!

lite gott och blandat

Hejsan !

Enda sen jag kom hem från kina för nästan exagt en veckasen (kom hem den 28 demcember)
Har allting gort sp fort. det har varit så mkt man velat göra och ta igen nu när man varit iväg.
bland annat så slängde jag i mig en massa julmat och jul godsi direkt när jag kom hem. sen sov jag ganska mkt
dom första dagarna för jag va så grymt trött och hade rejal huvudvärk i 3 dagar efter flyget och så.
sen har jag umgotts med mina underbara kompisar, firat ett grymt roligt nyår med dom och sedan efterfestade jag och sov jag hos min älskling, de nya året kunnde inte börja bättre!

Nu är linus i Vetlanda och jobbar, han åkte ditt i fredags (dagen efter nyår...)
Och jag har myst med jw i helgen, vi åkte skridskor och kollade på film!

Nu tänkte jag visa bilder från underbara kina, nu när jag är hemma så känns det som att det bara va en dröm. de känns inte som att det hände på riktigt, att lilla jag åkte 13 timmars flyg till ett land som är så lågnt ifårn och anolrunda sveige som man kan komma. men fan va kul jag hadde!

w

Vi pimpade våra naglar! det finns så himmla bra manikyr/nagelaffärer utomlands,
och biliga!



w

så har blev resultatet snyggt va!

e

Underbart god mat! riktigt kinesiskt! jag älskade det mesta av maten!

3

Min alldeles egna kines! Jag och älsklinge är påväg till en stad som heter macao. där finns ett jätte kännt casino som heter casino lisboa. vi bode även på hotel har över en helg!

ww

vi besökte också ett äventyrsland! denna karuselen vågade inte jag åka. men linus och dom gjorde det, galningar!

ww

"utläningen" den enda blonda, svnsken, ja jag har blivit kalad en massa :D har sa jag till linus : ta kort på mig när jag äter med pinnar! jag ar bäst på att äta med pinnar nu, fick mkt beröm av kineserna för det. övning ger färdighet!

Det finns jätte många fler bilder med detta va några. finns många bilder på linus och hans underbara släktningar men jag lägger inte ut dom. nu ska jag städa klart, har städat hela morgonen och är snart frdig. kl 3 blir det frisan, har värkligen en hämsk utväxt, men efter jag bokat tid så täntke jag nej skit samma jag lägger inte ut så mkt pengar på att färga håret, så hämskt är det inte. men jo så hämskt va det. så nu ska jag fixa det!

Årets i kändsivärlden enligt mig:

ÅRETS KAXIGASTE

d


ÅRETS FILM

f

ÅRETS SEXIGASTE MAN

ä

ÅRETS SEXIGASTE KVINNA

d

ÅRETS PAR

r




RSS 2.0