Fullspäkac helg

Jag har haft en hel fantastiks helg, har varit dålig på att upptadera, men i fredas var vi på studiebesök på akutmotagningen, jätte spänande, vill man jobba som ambulans sköterska ska man värkigen satsa på det, jag beundrar dom som har psyke nog att klara av det! På kvällen va vi hemma hos natta och firade henne eftersom hon fyllde 20, sen i lördags va vi i alvesta och firade min moster som fyller 50, på kvällen var jag med på förfest hos save, nykter för jag körde. sen blev det utgång för dom, då åkte jag hem till baby och sen lekte jag taxi på natten. körde hem jw det va super läskigt mitt i natten ute i skogen. idag har jag pressat sol hela dan, har blivit mkt brun! nu r jag hos linus, han krabar med sitt hår, vet ingen som är petiagre en han, han har sagt att han är klar 5 gånger nu, men sen ändrar han sig igen och håller på, vi ska käka glass nu iaf, sen hem till mig o grilla! JAG ÄLSKAR SOMMAREN!

God natt

beck

Jag och föddelsadeags barnet<3

Jag tok städade mitt rum, sen när jag va mitt uppe i det sorterade jag band och städa toaleten med. Duktigt!
Isället för badet jag skulle ta blev det bastu, lika skönt det ! men jag tog inte med mig datorn och spotifi in ditt nej ;p
Nu lysnar ja på celin dion, värkligen världens bästa kvinnliga artist enligt mig!

Ska krypa ner i sängen snart, mysa med film och shoklad mjölk, jag är en riktig mys tjej har jag kommit på,( tur för linus)  jag älskar att mysa framför tvn med god mat och en bra film, fast att dansa loss på oleo är ju inte helt fel det heler!

Imorgon ska vi till akuten vid kvart i 9, sen är vi där till ca 11 då är jag sugen på att gå ner till stan och äta lunch nån stanns, suhii! Sen chopa lite, det är en del jag ska ha, ett par söta örhängen, parfym, student pressenter och ett par skor.. en del som sagt, men vi får ju pengar imon =) God natt<3

REBECKA 18 ÅR

GRATTIS BECKSEN PÅ 18 ÅRS DAGEN!!!

Idag har det varit en händelse rik dag. På morgonen väcktes jag av min mobil som ringer, då var det min moster som råkat komma åt knappen och rignt mig, iof kl 9 så det va inte så tidigt. skulle endå till jw kl halv 11 så jag käkade en lång frukost, sen åkte jag hem till jw där vi bytte bil och körde till Ingelstad. vi skulle hjälpa hennes kusin inför balen. det va skoj och vi fick även god mat och så. sen åkte vi in till skolan vid 1 för att kolla rugby matchen teknikum vs katedral, Skit skoj, och skit väder så det va skit kalt! men det va kul o se matchen, det gick inte så bra för teknkum tyvärr.
Sen tog jag och linus en fika och satte oss för att plugga, han skulle lämna in ett historia arbete och jag hjälpte han, historia är nog det roligaste ämnet, historia och svenska!
Sen gick jag till Rebecka, där hon fick lite preenter, och sen lovade hon att hänga med ut på krogen snart, så ska hon få en drink med =) skönt o va 18 vah?

Nu är jag hemma och ska städa mitt rum strax, sen ska jag ta med datorn in i badrumet och sätta på spotifi (som min snälla lillebror fixat till mig) och tappa upp ett varmt bad, det är ju så ruggit ute så vad passar inte bättre en ett varmt bad, musik och hår inpackning? <3

Hos Linus

Nu är jag hos min pojk. Vi  kollar  på vänner :) Så roliga!

Idag hade vi bara matlagning halv 2 till 4. sen åkte jag hitt!
Imon ska är vi lediga då ska jag och jwtill ingelstad och hjälpa hennes kusin med sminkning inför hennes bal!
Nu ska vi fortsäta kolla vänner puss

Lyckad pubrunda!

Gårdagen va grymt kul. Vi började hemma hos Jolas vid 4 tiden. sen in mot staden där stämmningen va på topp!
Vi började på Oleo, där vi fick lassange! Alla va glada o goa! Sen gick vi till växjö fria matsal och köpte en jätte god jordgubcier!! Stämmningen blev bara bättre och bättre. bäst va att min gos va ute med oss, han brukar inte hänga med ut, så nu kunnde jag pussa på han hela kvällen! Sedan gick vi till grace för att skaka lite rumpa, sedan harrys för att skaka ennu mer rumpa, Sedan sports och sist oleo igen, tsm med kungsmad och katetral! Tror jag fick med allt där :p
Fan va kul det var! Puprundan var värkligen värd att uppleva! Jag blev så jäkla trött sen framot 10, då hade det knappt blibit mörkt ;p Men vi dansade och hade super mys hela kvällen! <3 Skolan idag var sådär, lite trögt att gå upp 6 på morgonen för att börja 8, men det fick gå det med! ååh vad jag älskar stundet tider<3

! 

I solen hos Jolas!

!

Babys rygg<3

c

Det skulle blivit en tung bild, men bara jag som räcker ut tungan ju

sd

Olofsson va på G

fg

We no how to party!

PUBRUNDA!

Yaaaaiii Nu ska jag göra mig i ordning sen ska vi ut på pubrunda ikväll! Kommer bli grymt kul!
För fest hos Jolan och sen efterfest hos linus, eller efterfest och efterfest, jag ska sova där :p

fg

I feel good

Jag sitter här och är så otroligt tagad! innför dom kommande dagarna! Det ska bli puprunda, bal, student! Galet!!

Igår va vi ju på ikea. Så mysigt är dte och gå runt där och titta. Min pojkvän ska ju flytta hemifrån till  sommaren, han köpte en massa bra nödvändigheter, en massa klas, koppar, ölglas,vinlgas, och kom undan med allt för bara 120 :-
Det är riktigt biligt, jag köpte en tv bänk till min bror och sen en lapma till mig. Malin köpte nog mest, inte mest saker men för mest pengar ;p ocj jw köpte en massa saker, allt i råsa !
En lyckad tur var det, super mys<3 När vi kom hem åkt familjen hämt mat från akropolis. Sovlaki!!!
Vi kollade robinson och det va skit, erik åkte ut jag höll på han!
Sen åkte jag och Linus till mc och köpte en ny glass dom har fort, maräng svich heter den vah?
Sen åkte baby och jag hem till mig och kollade film med min bror och hans kompisar,
crokodil dundi och nån krigsfilm, Emelie filmer? njaaa. men det va mys och kolla med linus<3

Idag är det söndag och jag är så otroligt nöjd med tillvaron! Jag ska ner och väcka linus nu, han kommer bli sådär glad :p annas blir det till o göra klart ett skol arbete idag, städa mitt rum, och sen ska jag göra om lite med bloggen =)
Ha det bra<3

lycka!

Iza kissen är hemma nu !! Jag är så lycklig! våra Snälla grannar, och vänner hjälpte oss och tillslut hittade vi en lång lift så vi kunnde få ner lill bäbisen. nu är hon hemma och jag är så lycklig!!
Hon var jätte shokad och skakig hon ville inte ha nån mat, men til slut åt hon oh somnade :) lycka!!

I natt sov jag hos malin, vi käkade lite gott sen låg vi o sackade, nu ska vi åka hem till mig och hämta bil och pengar, för idag bär det v till ikea med jw och linus och en kompis till han!!
Ha en underbar dag <3

Drama, Drama, Drama,

Nu vet vi vad som hänt vår älskade katt, hon sitter 15 meter upp i en hög tall.
Vi har försökt med allt, locka med mat, stegge, vi har till och med haft brandkåren här med sin stegbil.
Fan va bra dom kommer tänkte vi, gud vad bra för det är de enda som når. vet ni va bilfan gör då? kör ner sig i sanden och kommer inte upp. då får dom ringa bärgningsbil och dom håller på i säkert 2 timmar, och där sitter min lilla älskling och skriker. jag blir snart tokig, jag vill att hon ska komma ner, men frågan är om hon gör det av sig själv. Jag sa det till henne " har man klätrat upp så får hon banemej klätra ner med" Men kan hon de då? ska man bara sitta här och vänta?
Känner ni någon med lift? hör av er i så fall, vi är viliga o betala!!! Jag tror inte ni förstår hur mkt kärlek iza har get oss. jag har gråtit konstant i tre dagar nu, jag orkar inte mer. jag vill gosa in mig i hennes päls

iza<3

Imorgon är en annan dag...

... Imorgon blir en bättre dag

Iza<3

Röd dag idag

Minns ni att jag sa att jag var lycklig?  att jag hade allt färdigt med skolan, jobb,världens bästa pojk, och allt?
Det straffar sig att vara för lycklig, för min älskade iza kise har sprungit bort :(
Hon är värkligen världens finaste skatt och jag vill att min skatt ska komma hem nu. så om ni ser en liten, vit kise som liknar en siames katt så kan ni väll lämna en kommentar i bloggen. skulle vara jätte snällt!

Idag ska jag ta en fika med Linus och hans syster Tina, vi tänkte gott en runda på stan men de är röd dag idag så det mesta är nog stängt, men vi hoppas att nåt fik har öppet iaf :) Jag är nästan helt frisk nu, så de är skönt.

Iza<3

Diagnos: vrål förkyld

Gårdagen var för jävlig rent ut sagt. jag mådde konstant illa och kunnde inte an med näsan. Hämskt!..
men goda nyheter är att jag jag mår mkt bättre idag!! Näan gör fortfarande jätte ont och äcklar sig men jag kan andas iaf!
Idag ska jag försöka ta mig utanför huset. har inte gjort något på två dagar nu, snacka om att man blir rastlös!

Jag vill bli frisk och längtar efter en romatisk date med linus, och shoklad doppade jordgubbar!

Ingen skola imon

Jehap. imorgon tänkte jag trotsa min sjukdom och gå till skolan endå, men då hade vi ingen skola imon..
Och på onsdag har vi en lektion sen är vi lediga enda tills på måndag! skönt!

Nu har jag sprutat in ett jävla näs spray i näsan som svider sönder, det känns som sprayaet kom enda upp i hjärnan och svider i hela huvet.

ush ja att vara sjuk är nog de jobbigaste som finns. just nu önskar jag att jag hade twilight boken - den sista i serien, då hade det känts lite bättre. Ska försöka sova lite nu, god natt <3

Becaus you loved me

Denna texten från låten Becaus you loved me, passar in på min älskade Linus<3
kg

Fore al the wrong that you may right
Fore al the deram you made come trou
Fore al the love I find in you
I will be forever thank full baby
your the one who so me trugh it all


You were my strenage when  whas wek,you were my voice when i couldent speek,you wheere my ice when I couldent se,

I everything I am becaus you loved me

tränings kort på idrottskliniken

Nu har jag krypit ner i min gosiga säng med te och den bärbara datorn i knät. jag lyssnar på min ny upptäckta idol, celine dion. låten " my heart will go on" är min favorit, jag älskar Titanic filmen, den är den bästa film som nånsin gjorts!
Its all coming back to me now och beaus you love me, är två av mina andra vaforiter!

Innan va jag och jw uppe på idrots kliniken och fick gratis träningskort. det är gratis hela sommaren för alla som tar studenten! Så nu ska jag bygga muskler i sommar, frågan är bara hur mycket man kommer orka när man jobbat på sjukhuset hela dagarna. Just nu förutom att jag är sjuk, så är jag så otroligt nöjd med min tillvaro! Jag har klarat av skolan med hyffsade betyg och jag är klar med allt, ingen som släppar efter och inga ig att ta igen, jag är tillsammans med världens bästa pojkvän, jag har världens bästa kompisar, jag har körkort, en hel och frisk familj, jag har jobb så jag kan käna pengar och snart tar jag studenten som utbildad underskätersa! Underbart 

sjuklning

Ont i halsen och feber, det är vad jag har. hatar att ha ont i halsen, de är nog det värsta jag vet! då har jag häldre huvudvärk eller vad som hällst. iaf så har jag kollat på extream home makeover. jag gråter alltid när jag kollar på det!

Nu ska jag krypa ner i min säng och sovam fryser som fasen
, jag är grymt avundsjuk på mandi som åker utomlands idag!


Söndag

Hejsan allesammans. nu är snart helgen över, jag sitter och dricker proviva djucie. de när så bra för magen!!!
Snart ska vi äta god midag, sill och potatis. mums mums!
Idag kollade jag på en film som var så fruktansvärt bra.
Försvunnen. de var rätt gryma sener där människor torterades och jag gillar egentilgen inte sådana filmer men jag kunnde inte sluta se den, den fängslade mig och den berörde mig jätte stakt.
 df

Senare ikväll ska jag åkte till min älskling som är i resturangen och jobbar, vi ska äta friterad banan!!
Pusskram

NORGE!

Jaaa va bra att norge van!! Jag höll på dom. underbar låt, underbar person som sjöng!! God God!!
God natt <3

Göteborg 15/5

Jag lovade ju ett innlägg om gårdagen så nu tänkte jag skriva lite om just den. vi samlades på skolan sen åkte vi tre full packade bilar mot göteborg. vi tog en frukost paus sen åkte vi vidara, ca 11 var vi framme i göteborg. Jäklar vad svårt detva att hitta där! Nattalie som körde var super duktig, hon körde lugn toch bra även om det va hur mkt folk som hällst och vi inte hade en aning om vart vi va, vart vi skulle... det blev lite fel nåra gånger, vi körde runt och letade efter ingången till liseberg och när vi just hittat det så kör vi in i fel fil och kommer ut på motor vägen igen! där kunde vi ju inte vända så vi fick kra nåra minuter på vägen hemåt, sen kunde vi vända och då va de lika lågnt tebaka :p så går det när det sitter 5 stiriga tjejer i bilen! vi stannade ialla fall innan stan och shopade lite. kul med annat utbud och andra affärer en i lilla väjö. jag hittade en jätte söt klänning som jag blev förälskad i! Egentligen skulle jag köpt en jacka men det värkar som att männisikor i gbg inte använder jacka, för det fanns knappt nåra, och dom som fanns va inte i min smak. men jag hittade lite iaf. Sen åt vi mc. sen gick vi in på liseberg. och där inne va det spel karuseler, skratt och glädje. Alla hade hur kul som hällst och vi höll ihop alla hela tiden. vi åt på burger king ( jag är fruktamsv'rt trött på hamburgare nu :p)
Vi åkte baöder och kanon 2 gånger, ioch med att det inteär hög sesong så var det knappt nåra köer allas, hur bra som hällst! linus och jag spelade på en massa shoklad jul men det gick inge vidare alls. han vann två såna små marabo som jag fick :a men anans van vi inget. men det va sktil kul och spela!! frammot 9 tiden va vi trötta och nöjda med dagen så vi åkte hemot. i bilen blev det en massa tjej snack och sen va jag hemma vid 1 tiden! Jaghade det hur bra som hällts och hoppas att dom andra med hadde det! en lyckad dag!

gh

Jag med mitt fina råsa nagelack!

iug

Frukost paus

gkb

Hanna,Sandra,Linda,Jolas,Annie (glada) Linus och Johanna i stan !!

df

Min fina klänning!

gh

Världens sötaste par om ni frågar mig ;) jag och linus<3

fg

Galningarna hanna och linus åkte denna.
fg

Jag hade jätte ont i magen när dom åkte. den ser ju helt livsfarlig ut! men dom va glada

hj

Hanna, Jw och Älskling åker kolorado

df

Hela op06a.. världens bästa klass<3

Lördag och massor att göra!

Hejsan! Jag ska börja med att berätta att gårdagen i göteborg var helt fantastisk. senare kommer ett inläg om dagen och en massa bilder!!

Nu ska jag ta tag i dagens stora projekt, stor städa mitt rum och tvätta bilen! Men först ska jag laga mat =)
Ikväll blir det grill mys med beckas familj och sen ska vi kolla på melodifestivalen!! a3

Liseberg!!!

Nu sitter jag här och är taggad till tusen! Snart ska jag ta bussen in till skolan där vi ska samlas och sen åker vi bil ner till göteborg, vi är framme ca 11 - 12 beroende på hur mkr vistannar på vägen o sådär. då blir det en massa shoping! sen öppnar Liseberg vid 3 då blir det en massa karuseller! Jag käner värkligen att jag är hellt uppspelt som ett litet bran , gud va kul det ska bli! Och det är helt underbart väder ute med, kan inte bli bättre! så nu ska jag på med brillorna och traska till bussen! Have a nice day <3

Helt slut!

det va nog det jobbigaste jag gjort, att passa 11 ungar är banemej svårare en att på sjukhuset där 3 akut larmgår samtidigt ;p nej då det var kul men jag var helt slut när jag kom hem har sovit en timme nu, jag somnade sen märkte jag att jag vaknade då fattade jag att jag sovit. så trött va jag! försöker piggna till lite nu för jag ska snart köra ner till stan och köpa mackor från subway<3 o ha med imon när vi åker till Göteborg! äntligen kommer det jag lägntat efter, shoping och liseberg med klassen, kommer bli super skoj!

Nu kom  mallan förbi en sväng, oväntat besök är alltid uppskattat :)

kvälls mys

Sitter här med hår inpackning och ansiktsmask, unerbart! Fick dock i ögonen så det svider som fan
Johanna och jag jobbade jätte bra idag, vi blev klara, hon kan sitt aoch jobba i timmar i streck medans jag får panik och bara kan jobba max en halvtimme åt gången. sen måste jag hämta nåt att äta elller sätta på tv eller nåt.
har värkligen ingen ro att plugga. men nu är det klart och imrogon ska jag upp kl 07.00 (tidigaste på.. jag vet inte hur länge) Sen jobbar jag till 3. nu ska jag hoppa in i dushen sen mysa ner mig i soffann med film och te!
Sov gott<3

Pluggis dag

Det gick ju bra för Sverige i semifinalen igår! Jag tyckte att dte fanns några bra låtar, men också många ganska kassa låtar. jag gillade den 19 åriga tjejen som tävlade för, island? tror ja det va.
Idag körde jag linus till stan vid halv 11. han skulle fixa lite saker, och jag har en del att fixa här hemma.
jag har två inlämningsuppgifter som ska vara klara tills på fredag och eftersom jag ska jobba imon och till GBG på fredag så måste jag göra klart dom idag. sen kommer jw snutt så ska vi jobba med pa också. vilken efektiv dag !

Jag köpte ett jätte gulligt rosa nagelack igår, så jag ska skäma bort mig sj med lite lyx senare ikväll för att jag jobbat så efektivt. ska måla naglarna, ansiktsmask och hår inpackning. och ett varmt lyxigt bad. låter underbart!
Sen ska jag hinna med och baka en kaka med tills jw kommer hade jag tänkt mig. choklad rutor. mums!
Ha en bra dag idag <3

Dina läppar smakar som vin och ikväll känner jag för att bli berusad...

Mys med älskling + melodifestival

idag känns de lite som lördag. jag ska snart hämta linus och sen ska vi åka hitt och bänka upp med popcorn och choklad för att kolla på melodifestivalen! Jag älskar att köra bil, det är så kul! att min älskling inte har körkort gör mig ingenting. det är roligt att köra han, men för hans skull vill jag att han ska ha körkort. det är en grym frihet!!!!!

vi har just ätit varma mackor, och nu mumsar jag på såna tick tack ni vet som man kan köpa på båten till danmark! imorgon är vi helt lediga igen. då blir det plugg hela dagen. sen på torsdag ska jag ev. jobba för mamma på hennes jobb. då ska jag va på dagis och passa ungar. mysigt!!!

Ha en bra kväll alla, och tror ni sverige kommer gå vidare till den stora finalen? vi får väll alltid hoppas :)

Solig dag!

idag hoppas vi på en bättre dag en gårdagen. och det kan ju inte bli fel när solen lysser! det blir man glad av!
Snart ska jag ta min lilla röda och åka till skolan. om en halvtimme ca. vi ska jobba lite med pa. sen ska vi ha möte med polisen. angående studenten och pubrundan!
Sen är jag sugen på att ta en fika i stan. vore så mysigt!

Ha en bra dag alla. här kommer en lista som lite tidsfördriv =)

Sensaste:

1. Du fick en puss av? - Linus<3

2. Sov med dig i samma säng? - Iza :p

3. Du delade ett riktigt skratt med? - Johanna

4. Du gick på bio med? - Manda,Johanna,Save,Markus och micke !

6. Du gick på stan med - Johanna

7. Delade en pizza med dig? - Johanna

8. Du ringde? - Linus

9. Skickade ett sms till dig? - Linus

10. Du kramade? - Linus

11. Du skrev med på msn? - är nästan aldrig inne där. men tror de va amanda :p

12. Du åkte bil med? - Johanna

13. Gav dig en komplimang? - Min linus

14. Du kollade på film med? - Malin och johanna

15. Du åt med på resturang?- Linus

16. Betalade något åt dig? - Har fort så mkt bensin pengar från snälla människor.så dom har betalat mina bil resor!

17. Grät inför dig? - oj, hm det vet jag knappt.

......

Jag sitter i min säng och är trött och tjurig. de har varit en ganska bra dag idag. vi fick tebaka vårt pa arbete. vi kunnde få vg... det var bara en massa vi skulle ändra på! och med massa menar jag värkligen massa! men vi ska försöka fixa de. vill ju ha ett vg! annashar det inte varit nån bra dag. lite allmänt små tjurig idag, johanna och jag har endå åkt lite corvet i ösregnet. hon får mig alltid på bra humör. klarar mig inte utan henne.

Nu ska jag läsa lite twilight, vad annas?

helgen är över (men den fortsätter en vecka till)

Haha, ja så är det. hela nästa vecka är vi nämligen lediga!! Så man kan säga att jag har helg en hel vecka! vad ska jag bara hitta på ? jo lite vet jag. polisen kommer till skolan för att informera lite om studentenn och puppbrundan på onsdag
Sen på fredag är det den efterlängtade resan till liseberg!!! Kommer bli en underbar vecka!

Igår (lördag) Körde vi ut till mina kusiner i alvesta. jag körde :p där åt vi tackos och tårta! gottit!
Sen åkte vi hem och då kom Rebecka bort och vi kollade på Robinsson. fan va spänande det va igår. Man vet aldirg vem som åker ut. Och Angela fattade ingenting. men det var ett svek från dom andra deltagarna som hade lovat att hålla ihop. undra hur det blir när dom komme rhem från ön. tror ni dom kan umgås som vänner då efter allt svek och skit snack på ön? vem vet.. jag vill iaf vara med i robisson nån gång i mitt liv. vore inte det skit coolt?

Nu har jag precis vaknat. kl är 12. jag sover som en galning nu för tiden. är alltid trött och kan sova när som hällst.
sen har jag ont i huvet rätt mkt med. det kan vara för att jag inte druckit kaffe på nårda dagar nu. annars brukar jag dricka 3 koppar om dagen, kroppen vänjer sig kanske för det och när man sen inte fricker kaffe så får man huvudvärk.. kan vara en teori :p

Idag ska jag köra till vetlanda för att hämta linus som jobbat där hela helgen skönt för han att slipa ta bussen :)
Snäll flcikvän jag är va!

VAD TYCKER NI?

Vad tycker nig om designen? jag blir aldrig riktigt nöjd. Jag älskar grön men det har jag haft så länge nu.
Kan jag ha detta ett tag?

lite allt möjligt!

Just nu har jag så mkt att vara glad över så jag skriver lite av allt som händer och som jag känner nu. för det är så mkt!
Idag fick jag mitt körkort hemskcikat. fast jag måste hämta det på posten men det gör inget då får jag köra lite :D
När jag tog mitt körkort(tisdag) fick jag en pressent av min älskling. jag fick andra och tredje böckerna i twilight serien ( det finns 4 böcker) och jag är helt såld! jag läste ut den andra boken på 3 dagar. jag har legat och läst till 2 varje natt nu. det står på framsidan: varning oerhört berodeneframkalande!
och det stämmer! jag älskar boken, jag älskar berättlesen! jag kan inte sluta läsa! vad ska jag göra när det jag läst ut fyran?

Nu ska jag jobba lite på skolarbete, det är inte alls mkt vi har nu.
Idag pratade vi om student dagen. bortsätt från dagen då jag och linus blev tillsammans, och dagen jag tog körkort så kommer det vara den bästa dagen i mitt liv! inte för att jag inte tycker som skolan, men jag kommer vara så lycklig med massa fina presenter och alla gldada människor! vi åker ut kl 3. den 10 juni!!

Ikväll blir det mys med tjejerna! vi ska va hos mig och äta pizza och basta. haha det låter som grabb kväll. tjejer brukar mer laga nån god salad och göra manikyr och så. men vi är lite grabbiga ikväll. det kommer bli super mys. jag har värkligen världens bästa vänner<3

Nu har jag snackat av mig, hoppas ni fattar nåt :)
Härkommer lite bra låtar med:

Nickelback - Far away
Milow - Ayo technology
Britney Spears - If You Seek Amy 
Flo-Rida feat. Kesha - Right round
T.I. Ft. Justin Timberlake - Dead and Gone


God morgon!

Nu sitter jag vid datorn och äter rulltårta! isa kissen håller mig sälskap.
Vi börjar 12 idag. jag och linus skulle äta sushi nu vid 11. så jag steg up tidigit när jag kunnde sova 2 timmar till, för jag skulle hämta han. självklart har pojken försovit sig. så de blev ingen suhi. jag ska iaf hämta han snart så åker vi till skolan. så ska vi äta suhi efter skolan istllet!

Det är världens frihet att ha körkort! man kan åka vart som hällst nät som hällst!
Jag är så lycklig för att det entligen är klart, har häng över mig i ett halvår nu. så det går inte att
beskriva känslan när man sätter sig ensam i bilen, vrider på musiken och kör. det riktigt ryser!!

så nu ska jag ta och göra just det, sätta mig i bilen och köra!
Ha en bra dag allesammans<3

:):) :D:D

nu har jag KÖRKORT!! tog det idag 5 maj!! :D:D:D 

Käns helt jävla underbart!


Liten skol dag idag

Ni va mycket dåliga på att rekommedera låtar måste jag säga :p

idag gick jag 11 til kvart över 11. menningslöst? jaa
iof sig så är det eget arbete man ska göra istället men de får man göra hemma om man vill och det vill man!
Så jag och johanna gic kner till stan (efter att  jag suttit på körskolan 1 timme)
och kollade på kläder. hittade en jätte söt tjol jag vill ha. men vi ska till göteborg nästa vecka på fredan så jag sparar mina pengar till dess. då blir det choping och sen liseberg med klassen! längtar! jag ska åka balder med linus =)
sen åt vi på stan med pojken med. blev lite oense om vad vi skulle äta. men de blev subbway sen. funkar alltid!

Nu ska jag göra lite skol arbete. iza är här och underhåller eller uppehåller mig..

ha en bra måndag =)

Mys dag

Sitter här och snorar och nysser och fryser. jäkla förkylning!
Vaknade 10 tiden idag. då gick vi ner till macken och köpte en tidning och glass. det var varmt ute idag men inget fint väder, det kommer regna snart, om det inte redan gör det. det är i sånt här väder man ska ta på sig myskläder och gosa ner sig i sängen med godis en bra film och nån och mysa med. Vill mysa med min fina älskling Linus<3
Så det blir nog en runda till gvg idag. och sen plugg!

kan ni inte kommentera och rekomendera lite låtar?
Känns osm jag lyssnar på samma låtar hela tiden så kom
gärna med lite förslag på bra band/låtar :)

sömnlös

kl. är halv 3 mitt i natten och jag kan inte sova. va så jäkla trött vid 12 men nu är ja pigg istället.
har legat och kollat på robinsson tills nu. ska försöka sova snart.

idag kom mina släktingar hitt. vi fixade lite balfrisyrer och sninkning. jätte kul och bli ompysslad! och min kusins tjej som gör det. hon är så duktig! sen grillade vi, kyckling och tsatziki, de är fina grejer de!
sen blev det godis och spel hella kvällen. jätte myisgt!
funderar på att ringa linus. han sover nog, ovanligt att jag är vaken men inte han. men han har jobbat hela  dagen i dag tills 1 på natten. så han uppskattar nog inte om jag ringer nu när han ska upp tidigt imon.
vi har varit tsm i 1 år o 11 månader ida :)

nu ska jag försöka sova. its gona be a long day tomorow med mkt teori plugg.
sov gott

1 maj

Vi hade en jätte mysig valborg igår! tack save för en rolig fest! massa trevliga folk var det på teleborg. sen åkte jw och jag på efterfest på högstorp där jag va skit tråkig och somnade i soffan. kl va ju endå 3 :o
Sen åkte jw snutt och jag hitt. vaknade 8 idag. fast somnade om till 10
sen åkte vi ner till växjö sjön och kollade på pappa min bror och min kusin när dom sprang milen.
det va underbart vöder och vi köpte glass och satt i solen.

nu har vi just käkat kyckling och potatisalad och feta ost. muma. ikväll blir det film mys i stan hos amanda<3

RSS 2.0