Imorgon

Imorgon oker vi till Kina! kan fan inte fatta det. jag kommer inte fatta det förens vi landat i Kina och jag ser en massa Kineser och då fattar jag att fan : jag är i Kina!

Idag har vi firat lille jul. Med tackos :D men även glögg och pearkakor. och jumusik och jul klappar. jag fick en massa fint! och även pengar till resan!

kl 11 20 imorgon går tåget till köpenhamn! sen till turkiet sedan KINA! som sagt. jag fattar inte,
Håll tummarna för mig då jag är en anning flygräd.
Kommer sakna er alla älskade vänner. sakna julen och familjen, men skönt att lämna det kalla mörka regniga sverige!

jag kommer hem den 27 december då ser jag fram emot nyårsfesten som jag lämnar åt mina vänner. Jag går med på allt ;) Saknar er redan<3

GOD JUL <3

rr

Wish me good luck,

Det största i mitt liv

hejsan =) Jag har haft fruktansvärt on i huvet i snart en vecka nu. de är molande värk hela tiden.
Orsaken till detta är nog för att vi ska åka till kina på fredag och jag är så grymt nervös. men jag brukar inte ha ont i huvet när jag 'r nervös utan magen. men sen har jag en otroligt stressiig vecka denna veckan.
Igår jobbade jag på mammas jobb, idag var jag på mötte i vedeslövs äldreboende och jag ska jobba där i januari sen om allt går som de ska har jag jobb där nästa sommar! kanon ju! Nu är kl snart 12 och jag ska till CLV och jobba. 1 - halv 10. sen ska jag till min Bo, har inte sett han på en vecka nu. (ci ska ju inte umgås en hel månad i kina eller så ;p) imorgon kl. ska jag vacinera mig. mamma och dom ville de. mot hepatit a. det kostar 500 :- tyckte det var lite väll dyrt men men. sen på kvällen blir det "julafton" med släkten. På Fredag kl 11. 30 går tåget mot köpenhamn! Inte förens vi sitter på föyget till hongkong komme rjag kunna slappna av.
Och som titeln säger kommer denna resan/upplevelsen med lins bli nåt av det största i mitt liv!

Btw denna underbara kärleks saga såg jag på bio här om dagen. Och jag bara ÄKSKADE den. När edward säger såna perfekta saker till Bella som: Utan dig skulle jag inte ha nån anledening att leva. man smälter.
Världens bästa film serie är twilight och jag längtar efter dom sista filmerna!

f

e

Ha det bäst nu, kanske skriver imorgon. Annars hörs vi efter jul :D <3


idol!

Btw vad hände i idol igår? erik hängde löst!? okej jag ska inte säga nåt för jag röstade inte, men alla andra måste ju rösta. han är ju bäst och som katrin chdöldlfman sa han ska ju vinna! ;p

Taga för utgång

Heeeeej! nu tagar vi för utgång, men varför är vi tjejer såna att vi letar igenom garderobben inte 5 inte 6 utan 7 gånger för att se va vi ska ha på oss. och trots att man har en miljon klänningar och toppar så "hittar man inget att ha på sig" jag har stort nu i två timmar och valt kläder och till slut så tappar jag lusten av att gå ut över huvudtaget för jag hittar inget att ha på mig. Men nu sitter jag här i nåt som jag tycker är snyggyt och som jag trivs i. vi över arbetar det hela så allt blir tråkigt. är ni också så? varför är vi tjejer så? vi förstör ju bara för oss själva. huvudsaken är att jag tycker att jag är snygg och sen vad andra tycker det skiter jag i...

hahaha nu ringde jw och sa att hon inte har några kläder och ha på sig. FAN ta oss kvinnor!

Men nu är jag på g iaf. stressade som fan nyss men så såg jag att kl bara va 6 trode hon va typ halv 8. så det är ju lugnt. nu ska vi käka sen blir det party kväll kommer bli så kul. ssta festandet med mina flickor nu för nästa fredag åker jag till Kina ju så de blir inget party förens nyår sen för min del. =)

Jag hr fixat nästan alla juklappar nu med. haha lite mindre en en månad kvar till jul. men vi ska fira "julafton"
på torsdag med min moster så jag har köpt packet till dom sen ska mamma och pappa få sina med innan jag åker.. resten av er får presenter från Kina town ;)

Ha en kanon kväll och älska er själva nu för fan! puss<3


min flicka<3

Idag hade jag och min baby en mysiig fika. vi år en jätte god salad med risotto, grösnaker och grilad kyckling på spett. sen åt jag självklart en browni med ;) sen åkte min älskling till vetlanda. han ska vara där nu ett tag och jobba. saknar han redan.

Sen ikväll kom min fina johanna till mig. vi lagade, elle rlagade och lagade, vi satte in färdiga revben i mikron och till det hade vi färdig potatisgratäng, mango, granat äpple kiwi, melon och fetaost. Lätt det gott eller lätt det gott?!
mysigt med dig min flika. jag är glad när du är glad, du har alltid funnits där till 100 % och det är dig jag har alla minnena med, hela lekis enda upp till gymasniet, våra myskvällar, första fyllan, alla fester och galnda gerejer vi varit på<3 du är en sann vän<3

3

gammal bild- säkert 2 år =)

g

e


God morgon alla glada!

Idag är jag super trött. ja var med jw igår iställer, för min fis mode inte så bra. Johanna hade med sig bra filmer som vi kollade på. världens bästa är du honey<3 men idag mår Linus bättre så vi ska ses på stan och ta en fika. just nu har jag grymt ont i hela kroppen, skulle inte vara fel med en massae ;)

Ha en bra dag <3

rugg väder.

Hejsan alla. Idag är det mörkare och ruggigare en vanligt. mys väder med andra ord. tur att jag har min mys pojk och mysa med som jag ska till senare =)

jag har inte gjort så mkt idag, träffat jw uppe på samarkand och vi kollade lite kläder, tänkte inte köpa så mkt nu innan jag åker till kina utan ska köpa mkt där! Sen åkte vi hem till mig så bjöd jag på fika. men den flickan har ju allti så brottom hela tiden så de blev en snabbis fika bara. mys endå gullet<3

Nu ska jag kolla på projekt runway på 3.an puss<3

...


Jag har varit lite ledsen för att jag inte ska få fira jul här hemma med en massa jul pynt i sverige.
Och ja, det är ju jätte synd om mig som måste fira julafton här...

w

Helt underbart vackert<3

Ingen svin influensa här inte!

Då har man vaccinerat sig ;) ska jag va ärlig hadde jag inte tänkt vaccinera mig. men nu när vi ska till Kina ville jag nog endå vaccinera mig. känns bäst så. Det gick bra men nu känner jag mig helt trött och öm i hela kroppen.
Linus var också med och vaccinerade sig. så nu är vi redo för en tripp till varmare land !
efterpt gick vi och käkade pizza. nu ska jag göra mig en varm kopp choklad oc hmysa ner mig framför en film, Puss och kram

Just nu...

sitter ja och väntar på jw. hon ska hämta mig så ska vi vidare till hannsan på lite förfest. sen blri det troligtvis oleo. är inte super tagad men det blir mys med mina tjejer, dom är bäst och piggar alltid upp. så det kommer bli kanon! =) Ha en fin kväll alla<3


God morgon!

Så det är så här arbetnade männikosr har det? upp tidigt, trött som fan :d
haha nej då jag börjar inte jobba förens 9. sa jag inte det? jag ska jobba på mammsens jobb idag. dagiset i jaby!
Dom saknade personal. dom behöver mig jag behöver jobb!! super kul ska det bli! jobbar tills 5 sen ska vi åka till huseby jul marknad! åhh min dag kan inte bli bättre :D fast jag måste erkäna att jag är jätte nervös, är allti det när jag ska till ett nytt jobb. man vill ju göra ett bra första intryck. men de ska nog gå bra =)

Gudjag kunnde inte sova i natt. har legat och tänkt på vad jag ska packa med mig när jag åker till Kina.
Sen har jag övat på olika kinesiska fraser. Min älskling är lite nervös för att ta med mig, han vet inte om
jag kommer att trivas, men om han är nervös vad fan är inte jag då? :p det kommer bli så sjukt kul och en upllevelse för resten av livet! hur många svenskar får åka till kina egentligen?
Jag har världens bästa föräldrar! dom puchade mig till att åka. och peppade mig och sa att jag skulle ta chansen!
pappa ville även att jag skulle ta med en bitt av kinesiska muern hem. får man de ? :p

JAG ÄR GLAD! DET ÄR JAG OCH DU ÄLSKLING I KINA! INGET KAN GÅ FEL NÄR DE ÄR JAG OCH DU ÄLSKLING<3


=) =)

Hejdå snö, hejdå julmat, hejdå vänner/familj, framför allt hejdå pengar... MEN det kommer vara värt det, för jag och min baby SKA TILL KINA! kan inte fatta att det är sant. jävlar vad nervös jag är och fan vad kul det kommer att bli! Vi åker om två veckor och stannar en månad. Herejöses, lilla blonda jag? Vad har jag gett mig in på :D
Jag älskar min pojk mer en allt på jorden och jag är glad att jag får den här chansen att uppleva dett a med honom. Vi kommer ha en underbar tid tillsammans, 13 timmar fly härifrån...

Val i livet

Vi kommer alltid att göra val i våra liv. Ofta måste man välja melan olika saker, det kan vara lätta saker som tex vilken mjölk man ksa köpa, röd eller grön? Sen kan de handla om ett jobb, en resa, ett erbjudande.
vad det en gäller eller vilket valet en blir så måste man våga. och någon eller några kommer alltid att bli sårade. man kan inte vara alla till lags. och vi kommer alltid att vara tvugna att välja. så länge vi lever. gör därför valet basserat på vad du själv känner/tycker och vill! och ingen kan välja åt dig, det kan bara du göra.

Mysiga dagar

Har haft mysiga dagar med min älskling<3 vi åt på bröderna blooms och har kollat på film och ätit godis :D
mysigt, Jag älskar Linus av hela mitt hjärta. det kommer jag alltdi att göra, Han är min framtid.
Har en liten hemlis med. kanske kommer missa julen detta året. men det är det värt iså fall ;)

Nu ska jag dricka te med mamma och kolla på film. älskar vintern allt är så mysigt.
Det skulle kunna vara en anning deprimerande också. fölr det är mörkt typ gämt. Kalt, lite ensamt. grått regnigt,blött, MEN det skiter vi i. se dom posetiva sakerna iställer. Tända ljus, Värmande brasa, te/ varm chokladmjölk, Mys under täcket. Film mys med vänner, Frisk luft, Mys kläder och fina höst koftor!
Försök se de posetiva i det negativa!

Natti Natti

Jag ska snart nanna. eller kryppa ner i sängen och kolla på råtatuiii! har ju inte driekt några tider att passa när man är arbetslös.

Veckans planer :

Måndag: Stan med jw kl.2
               sedan hem till Älsklingen som kommer hem från vetlanda :D<3
Tisdag: Va med Linus
Onsdag: Träffa amanda, hon ska hjälpa mig med inbetalning för vi ska ju på
               skidresa !!!
              ska bli så jäkla kul! och pengarna ska betalas in till markus konto.
              han skrev ett jätte bra och utförligt mail om hur man skulle 
              göra för att betala in pengarna. men jag tar amanda till
              hjälp endå så de blir rikgt rätt!
Torsdag: huseby jul markand!! åh så mys
Fredag: Inget planert, jobba förhoppnigsvis!!!
Lördag: Till småläningen och sen till våra kusiner
Söndag: Inget planerat!

Farsans dag!

just nu har vi käkat lite tårta, snart ska vi iväg till min moster i vislanda och äta med tårta. och igår åt vi tårta. fan jag måste tränia imorgon känner jag!

Igår var vi som sagt i kalsvik på 20 års kalas. vilket var mkt lyckat! fick smögås tårta och en jäkligt god shoklad tårta. massa skratt, god dricka och singstare! jätte kul!!

Jag ska snart göra mig i ordning men sitter och letar lite jul klappar på internet. Vet på ett ungefär vad jag ska köpa till Bo. den jäklen fyller ju år 10 januari med. typ 3 veckor efter jul bara, så måste hitta på 2 grejer till han.
men vet redan vaD så de är lugnt! Ikväll är det föresten avslutning i ensa mamma söker! Det får man ju inte missa!


HEMMA!

nu ska jag ha fredags mys. Väntar på att idol ska ta slut, har nämligen spelat in det. och spelar även in utröstningen nu så ska jag börja om och se det hela från början =) 
Ska hämta min stora marabo choklad och mitt täcke och lägga mig i soffan. ska även hämta min gose kise också!

Jobbet idag var super nice. det var lugnt ikväll. skönt och vara tebax. trivs så bra på trean! Jag och min arbets kamrat delade på en pizza idag. sen efter så blev vi så jäkla mätta så vi orkade ingenting;)

I helgen ska jag and the familia och fira en kompis som fyllt 20. hans släkt och vänner ska ditt. ska bli jätte kul. måste bara leta upp presenten jag köpte till han. vart fan har jag lagt den!? hoppas mamma lagt undan den nån stanns... sen på kvällen är jag grymt tagad för tjej mys/eller utgång. är ni på brudar? På söndag blir det farsans dag. måste hitta pressent nr 2 jag klöpt denna veckan. fan vad dålig jag är på att hålla reda på saker...

Ha det gött alla och sov så gottit<3


svag

känner bara svaghet.
vart är styrkan innom mig?


Äntligen fredag!? eller..

God morgon alla<3 Eller morgon och morgon... kl är halv 12 och jag måste stika till jobbet snart, hade tänkt hina köra till samarkand och köpa en mössa. men tror nte att jag hinner det. Jag börjar kl. 1 till halv 10. så mitt fredags mys består av att ta blod prov och blod tryck.. ;D

ska be mamma spela in iodl iaf. det får man ju bara inte missa!

Ha nu en kanon fredag allesammans. jag ska käna lite pengar!
PUSS<3

Rekomenderar en film som är ikävll halv 10. Poseidon! (eller posidonen som linus säger)
Den är fruktansvärt bra. handlar om en lyx krysning som sjunker sakta men säkert av att en våg bälter den.
sedan så får man följa en liten grupp människor som försöker överleva och inte bli dränkta. hoppas jag inte avslöjade för mkt nu. sjukt bra är filmen iaf och den börjar halv 10 på kanal 5!

ZOMBEILAND

btw är de nån som har set Zombieland?
Inte? gör de iså fall! Filmen var en skräck/Komedi
Och den var så sjukt rolig! skrattad hur mkt som hälst!
Visa sener var jätte äckliga, men de var inte direkt läskigt utan med sjukt äckligt och roligt på samma gång
Jag rekomuenderar den jätte mkt. den var jätte bra!!!

d

ZOMBIELAND

E

mysigt vah?! :D

ee4

"A clowne!? why does it always has to be a clowne"


Bara jag som älskar vädret?

Okej det är inte så himmla kul när det är slask och blask ute. men det SNÖAR ju! vist är det inte stora fina snöflingor som färgar hela marken vit, men de är snö! ocj jag älskar snö!

idag fick jag lite städat iaf. skulle ju ha en redig städ dag. men jag och rebexen gick på stan rätt tidigt så han inte göra så mkt, tänkte ta det sista nu. jag köpte faktiskt inget till mig själv. men det kliade i fingrarna ska ni veta.! men jag köpte till pappsen då de är fars dag på söndag! Efter jag och becka vat på stan kröpp jag ner gämta min älskade pojkvän i hans säng(kl va då 2 och pojken hade inte gott upp en...) så lilla kala jag kröpp ner och väkte han. mys <3
Sedan åkte han till vetlanda för att jobba. han kommer troligtvis hem nästa vecka nån gång<3
nu ska jag städa sen ska jag basat! lyx och ha egen bastu, specielt nu när det är vinter (Y)

Imorgon ska jag jobba! wiiieee trode inte de skulle bli nåt jobb denna veckan. men jojemen, fredag kväll!
Gött!! / E

DU!<3

Jag älskar dig av hela mitt hjärta Linus<3


Nån stanns finns det lite glöd

Hej! Idag har det varit en lång dag.
Jag tränade med malin idag vilket va jätte kul!
Kommer ha super träningsvärk imorgron. ser farm emot de :d
Sen åkte jag med mallan hem och hon bjöd på mat. alltid lika gott!
Senare på kvällen träffade jag jw och hanna på bröderna blooms och åt bakad potatis!
Så mysigt, vänner är det bästa som finns i hela världen.

imorgon ska jar hag mkt planer. eftersom att jag itne fåt nåt jobb´denna veckan :/ vilket gör mig jätte deprimerad. hatar värkligen att ha det såhär. men man ska inte klaga utan ta tag i saken istället!
Men iaf så ska jag ställa kl imon och gå upp i tid! sen ska jag städa, diska,, och tvätta! duktigt persson!
som belöning blir det stan med rebecka efteråt. skulle itne föörvåna mig om jag får hoppa in och jobba imorgon.
men det gör inget för jag vill det!

Nån stanns finns de lite glöd

Svar till Maggan:

Du är så välkommen så!!! ;)

en liten (dum) idee

Heeej =) Jag sitter här ny dushad och fräch!

Fick en idee nyss. det skulle vara så jukt kul om man va några stycken och så fick alla ha en fest var. och så ska festen ha ett temma.. och då ska de inte vara nåt litet utan då ska man slå på stort och ha allt enligt temmat!!!!
bet ni vilket temma min fest skulle vara? CHOKLAD!!!

Tänk er:

*Välkomsdrink med doleys och is.
*Massor med choklad över allt, Marabo, paradis, dummle, varför inte en choklad fontän?!
* Förätt och huvudrätt skulle ju bli lite svårt att göra med choklad? haha fast nu när jag var inne
på internet och sökte så hittade jag inte mer en 14 huvudrätter innehålande choklad ( ja jag är jätte seriös med detta så söker till och med på internet)  jag valde lamm gryta med choklad och cilli.
vad som lätt minrde gott var kideny bönor med bacon tomat och mörk choklad...
* EFTERÄTT.. haha ja vart ska vi börja, kan komma på en miljon! choklad mosse, klad kaka, choklad muffins, choklad pudding...
* vi skulle kunna dricka oboy, choklad te.. fast oandra sidan äter man choklad så blir man fett törtsig, så vi kan ha julmust, jag älskar jul must!
*dekroation bruna talrikar, srevter, ljus som doftar choklad, och sen får alla en fin pralin när dom går hem!!

HAHAHA, förlåt var det nån som orkade läsa/bry sig!? haha men jag hade ju stormtrivts på den festen kan jag ju säga :)

2 år och 5 månader idag <3

JAG ÄLSKAR DIG

WE


Söndag!

Hej alla! Haft en bra helg?

min har varit mysig, umgåts med mina älskade vänner<3
Men jag har känt mig nere hela helgen :/ vatt sliten och ledsen.
Får hoppas på en bättre vecka nu :)

Snart är det prämiär av twilight  del 2 New moon. Och jag läste nu att man kan boka biljetter natten melan den 19 - 20 november så visas båda filmerna twilight 1 & 2 och sen har dom ett twilight qwis imellan så man kan vina priser.. Haha lite kul idee men jag skulle ju aldrig gå på det... Inte? jo ärligt talat så skulle jag det :D

Imorgon blir det fika mys med Hanna!! saknar dig vännen. Sen ska jag träffa Linus, kanske ska på bio =) <3

God natt / E

RSS 2.0