litel myss tierd!

Nu va de längesen jag skrev! jag är så sjukt trött, därav rubriken!! tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan linus och jag stiker ut och äter på BB! (bröderna blooms låt hahah de fattade ni nog men de lätt som vi skulle till bb och det ska vi apsolut inte)
Jag hatar linus tanjetnt bord. skit svårt att skriva med det! Det jag tänkte skriva iaf var att igår var jag och jw i kalmar och shopade, vi fick ju lön igår! mysig dag<3 Idag har jag jobbat och nu ska linus och jag käka sen ska vi se iron man 2! yeay! älskade 1.an så det ska bli kul o se 2.an!

ss

dena filem värkar helt underbar! jag och jw och( dom som vill får gärna hängka)  ska se den när den kommer ut!!!!<3

Nu ska jag dra upp min baby ur sängen och äta! im hongrey!

skor är kärlek!

Minns ni att jag köpte ett par gladiator skor för ett tagsen? nu har jag hittat ett par enu snyggare! jag täntke fösrt inte löpa dom.  men vafan vi får lön på måndag och skorna va helt underbara så jag ska slå till iaf!
..... bara för dte går de inte o lägga in en bild på dom! men jag tror jag köper dom imorgon då kan jag visa bild. är rädd att dom tar slut innan måndag annars ;)

På tal om annat så köpte jag mickel jacsson filmen till jw i födelsedags present, det fumma va bara att hennes sytser också köpt den. så när jag skulle lämna tillbaka den och få pengarna tillbaka (200:-) så sa dom i kassan att man itne får pengarna tillbaka, så som jag trodde, jag ville ju ha pengarna så ja kunde köpa nåt annat till jw, men icke. fick ett tillgodo kvitto sitäellet och det är ju ok för man handlar där så ofta endå! så idag hyrde jag 5 filmer för 80 :- på hemma kväll! sjukt billigt. så nu ska jag och min älskling ha film mys när han kommer hem! Nu ska jag återgå till att städa, har gjort det en timme nu, rensat kläder och vikt och hänht upp. nu ska jag damsuga, trååååkigt men fint blir det! puss och kram!

oleo i lördags

s

som vi ser ut, den ena fullare en den andra ;) <3

Ny vecka!

Vad tycks om min nya header? fina ord va! ;)

Igår överaskade jag ju min älskling. glad blev han! så idag har vi spenderat en dag tillsammans i vetlanda, vi åt kina mat så klart, sen gick vi till hm där jag köpte en super snygg jacka jag velat ha länge men som inte finns i min storlek i växjö men i vetlanda fanns den så då slog jag till och köpte den!
därefter gick linus och jag och fikade, jag tog blå bärs paj och han tog hallon ches kake, låt lika smarrigt som de smakade! vid 4 tiden körde jag hem! sen ikväll gick jag och bexen till mc och handlade glass, det var bara det är det var sviiiiin kallt ute. + att vi åt glass, kalt!

Jag har inte fort några jobb tider förens på lördag och söndag så det är lugnt på den fronten i veckan, imorgon ska jag iaf stor städa mitt rum, sen sola ! och sen ska jag och becka kolla bal skor. hon är ju inne i de underbara student tiderna! jag som varit med om det är ju perfekt som smak råd;) tänk att de snart är 1 årsen vi tog studenten! tiden går fort!

yeasterday whas so mtuch fun!

Igår firade vi jw som har fyllt 20! det va så jäkla kul! och att skaka loss på oleo, jag har aldrig dansat så jävla mkt som igår! sträckte mig i ryggen också så kan knappt ligga ner, men det var det värt! tack för en skit kul kväll!

w

nu har jag lippat hela morgonen till grace anatomy, så nu ska jag ut i regn ovädret och överaska linus med att komma till han i vetlanda, han tror att jag jobbar. så hoppas han blir glad! puss och kram

!

w
Bara på tal om inget och efter som jag sortearar lite bilder på datan, så vet jag inte vilket jag passar bäst i? trivs så bra som både brunett och blondin!

fina bilder på världens vackraste par!

d


fullt ös!

Denna veckan har varit fullspäckad! och en är den inte över!
I måndags var jag hos tandisen, aj aj kan jag säaga! men kvällen blev bättre för då blev det kina mat och film mys med massa godis hemma hos Johanna för hon fyllde år! min lilla flicka har blivit stor, nu är hon 20 och får handla på systemet!

Sen har jag jobbat hela veckan lång. 1 - halv 10 tis-ons-tors. nice med kash! rebcka och jag var även och kollade på balkläning igår. hon ska ju gå på sin stundet bal! snart stiker jag till jobbet, sen är jag lediig hela helgen från och med imorgon då ska jag inet göra ett skit. sen på lördag blir det stort party hemma hos jw! åhh ska bli så kul! längtar!!!

Som vanligt längtar jag tok mkt efter dig mallan<3 snart ses vi!

våren på ingång

Det var längesen jag skrev men jag har jobbat mkt och tiden går så jäkla fort och det är redan helg. igår sov jag hos min fina pojk. imorgon åker han till vetlanda igen. han skulle tvätta och fixa idag. och  de är ju inte emelies specialite precis.. så jag har vat hos amanda en runda idag och sen åkte vi hem till jw och kollade lite på transformers 1. mys<3 i helgen är jag ledig så ska vi ha tjej mys på lördag. imorgon ska jag ner på stan och fixa lite saker. hoppas det är fint väder imorgon! kanske kan använda mina fina nya skor. fast det är nog för kalt för det endå

d

men fina är dom!

På tal om nåt annat så är jag är jag den klumpigaste i hela världen, eller slarvig kan man också kalla de,
jag slarvar bort bil nycklar, men idag var jag klumpig, jag trillade i trappan här hemma och vred till knät. jävla ont gjorde det men min moder skrattade åt mig. inte alls kul. fast det är ok nu, gör bara lite ont! vad som gör mer ont ät min kärft! är så jävla trött på min mun och mina tänder så funderar på att dra ut alla och skaffa lös tänder. haha nej det hade inte vat så sexigt kanske men jag har ont konstant, va hos tandisen igår och det var hämskt. nu ska jag ditt på måndag för 3 och förhoppnongsvis sista gången.. tack gode gud för iprem!

nu ska jag kryppa ner i sängen och kolla på mission imposible som älsklingen och jag kollade på idag. vi såg tvåan och nu ska jag se trean! natti<3


Min mysiga påsk helg!

Förutom att jag jobbat 2 dagar denna helgen har jag inte gjort ett skit vetigt! ;) men mys har jag haft i fredags var vi i jönköping och kollade in bil elmina, bil messan, jag amanda micke jw och johan, super snygga bilar! slänger in lite bilder här nere. vi var även en runda och chopade på a6 och åt taco bar, sen han vi med en sväng på ikea också. på fredag blev det utgång på grace. det va så jäkla roligt tills de va så mkt folk så man intekunde röra sig, efter en timmes dansande gav vi upp och åkte hem. lördgen va det påsk mys med god mat och kallas för mamma som fyllde år. sen jobbade jag kvällen. söndags gjorde jag itne ett skit förens 4 dår jag stak till jobbet. och idag har jag och bexen vart och gått till maxi. hittade lite saker. sen har jag slappat och nu snart ska jag köra ner till stan för amanda jag och jw ska på bio. mys! sugen på popcorn. de ska bli grymt skönt att sätta igång en ny vecka med "normala" tider. dock jobbar jag 2 till 9 tisdag, onsdag! men det bästa av allt är att min älskling kommer hem från vetlanda imorgon <3

dd

xx

  öö

aa

1 april!

Har ni blivit lurade idag? det har fakrtiskt inte jag och jag har inte lurats heler, har inte kommit på nåt bra att luras med. det är ju nån timme kvar av dagen så jag ska fösöka komma på nåt lurigt och klurigt att lura linus med ;)
på tal om första april och påsl så älskar jag påsken! allt påsk pynt är ju så fint och i härliga uppigande färger!
och all påsk mat och allt godis är ju inte dumt de heler!

vi fick en påsk present av bossen på jobbet idag!

ss

ett påsk ägg, undrar vad det kan va i?


r

nej men oj råkade det vara shoklad som är emelies favorit godis? ;)

idag har jag jobbat 1.halv 10 vilker är super jobbigt. ska lägga mig för jag ska nämligen upp tidigt irmorogn ska vara färdig när jw och johan kommer kl 8. fast så brottom är det inte med att vara färdig dom lär inte vara här förens runt 9 iaf ;) vi ska till elmia med micke och amanda ockås! fy fan vad kul de ska bli!! as ncie! ska shopa lite på A6 med och äta super god salad som finns där! mysigt! sen på kvällen blir de utgång<3



RSS 2.0