Måndag kväll

nu ligger ligger jag i min säng och tittar på bond. samtidigt som jag bloggar, hänger inte med så bra i handlingen med andra ord.

Helgens utgång var så sjukt kul! vi föfestade och sedan gick vi ner till oleo, tog en stämpel, gick hem och förfestade lite till. sen gick vi ner till oleo och dansade sönder. fan va kul de var! mkt folk man kände.
Riktigt kul var det tack alla folket för en trevlig kväll :)

Idag var det skola i ca 1 timmer. 9 pers av typ 20 som var där... Efter skolan gick jag occh becka på hockey!!
Lakers - leksand. Rebecka och jag var alltid på lakers när vi var mindre, men då var inte hockeyn så intressant. då var det mer godiset i kiosken och kompisarna runt omkring. när man blir lite äldre så uppskattar man att stå packade som sillar i en klack, där det luktar fot svet och folk skriker för glata livet. det är äckta hockey kärlek de!!
Nu gick de inte så bra för lakers, 1-4 föörlorade dom med. men det va roligt och gå iaf. tro de eller ej av att döma resultatet men lakers va grymma! i 2 och 3 perioden iaf
Märker ni hur sportslig jag försöker låta? :p är de några lakers fan som läser detta kan ni ju kommentera hur ni tycker jag bedömer matchen :)

Veckano planering:

Tis: Skola, akropolis (stavning?) med linus och hans syster Tina
Ons: Prov
Tors: övning med skolan om olycksfall. (vi ska spela skadade sen ska ett team öva på att rädda oss) Baka tårta!
Fred: Mamma fyller år, lediga från skolan, körskolekurs 2-5!!!! mys med linus fast det vet han inget om en men jag har   bestämt det nu och då blir de så!!
Ser väll ut o va en okej vecka va? spec imon då vi ska käka god mat!!

nu ska jag kolla klart på bond och sen sova.

I know thah an angel whatch over you to night,
I know the angel will give you the best of luck,
And toorow everything will be okey
And tomorow the angel will wotch done on you and smile
I know the angel wold let you stay with the one you love
with the one how loves you
becours you have a saving angel, fore shoure! <3

Lördag = Utgång

Igår var det födelsedags kallas hos malin! Vi åt super god mat, hasselbaxpotatis och biffar(kötbullar och min favorit BEAsås<3 Efter maten myste vi i soffan framför lets dance med choklad pudding, my seckund love<3 ;)
Sen sov jag hos malin och mio! Mys!

Idag blir det utgång! ska bli skit skoj! Hoppa in i duchen nu sen in till stan! Ha en bra kväll alla :)

Voffeldagen :)

Idag är det voffeldagen. Tänk vad många dagar det finns där man firar nåt man äter: Kanellbullens dag, Voffeldagen, Sämelledagen. Jag tycker inte så där jätte mkt om nåt av dom. Hadde jag fort välja skulle jag införa shoklad dagen!
Men idag åt vi vofflor ialla fall, mmed mycket sylt grädde och socker så är dom goda!!!

Vi var lediga från skolan idag. då sov jag hos linus. igår åt vi jätte god midag med hans mamma, sedan myste jag och älsklingen med te framför tvn. idag vaknade vi och åt en stadig frukost som baby fixade. sen gick jag till trafiksolan och pluggade. sen hem och vara hund vakt, och nu pluggat lite. känns som jag fort mycke nytta gjort idag :)

Mamma köpte sing stare disney till mig idag =) ska ner och testa det nu!
Imorgon är det skola en hel timme, fyyyy vad jobbigt ;)
PUSS<3

Hänt / händer i veckan

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag, och jag har en massa att skriva så ber om ursäkt för att inlägget kanske blir väldigt rörigt!

I fredags var vi hemma hos vår kompis Fia. Vi invigde våren och gjorde årets första grillning! Jäklar vad gott årets första grillning är! det va supermysigt  med alla tjejerna och vi sjlng singstare och spelade gitarheeo, Tjej - mys på hög nivå!

Lördagen åkte vi till Alexandra å¨födelsedags kallas!! Min älskkling,jag och kim skulle ta bussen. givetvis är inte linus där när den går, så han ficknga till nästa busshållsplats och som tur var så han han. Sedan när vi kom till alle så hade vi inte pressenten med oss för jolas och hanna hade den och dom skulle koma senare. så då tänlkte jag vi kunnde köpa en blomma till alle och ha med oss nåt iaf. givitves så tappar min kära pojkvän blomman för 29 :- så den gåg sönder. väll hos alle får hon en söndrig blomma, tanken som räknas iaf! Hos alle satt vi och snackade om allt. hon fick tydligen ljus av alla som var där. upps... men ljus är fint :D sen kom jägern fram! meningen var att vi skulle sova hos alle och peter i braos men snälla jolas körde hem mig och linus på kvällen. TAck alle gumman för en trevlig kväll <3

Och idag fyller malin 19 år!!! Säg grattis på pureandsimple.blogg.se
Grattis till dig min prinsessa<3

Denna veckan är flum. idag gick vi 11 - 12
Tis: 8 - 11
Ons: LEDIG
Tors: 12 - 1
Fred: 8 - 11

Endå känner jag mig så grymt stressad så det är inte klokt. har ont i magen för allt jag måste göra :/
Utöver skolan

Posetivt är iaf att jag nu på söndag ska vara hår model! ska göra hår upsättningar för bal och student. Passar ju helt perfekt nu i dessa tider :p


Måndag

Efter en tuff dag med skola och körning sitter jag nu och äter glass och mandariner. Tycker jag har förtjänat det!
Idag var det som sagt skola. skönt o vara tillbaka? Njaaaa. men kul och träffa alla iallafall<3
Därefter var det körning och den gick riktigt bra idag!
Sen var det hem till sängen. för jag har haft sån jäkla huvudvärk idag! Men nu käns det som om den börjar släppa.
Nu ska jag kolla lite på tv. Ha det fint alla ! :)


Lediga veckan är över

denna veckan har gort så fort! I torsdags va jag, malin och linn i Jönköping! Det va super kul. vaknade på morgonen med strålande solsken och vår i luften! Sen kom malin och hämtade mig och så tankade vi sen bar det av till jönköping. När vi kom ditt så va det shopande för fullt. jag fick med mig en hel del fint hem även om jag va den som spenderade minst pengar. Jag köpte:
 
en jätte fin shorta på HM och ett guld hårband
Söta röda skor från Stadium, bara 200 :-
ett "kompis" armand med hjärtan, (manlin och linn köpte lika danna fast linn köpte ett med dagmaskar istället :D)

Och sen köpte jag världens gosatse salad. man fick kombinera sin egna salad för 70 kr. jag tog mkt fetaost och kycklin goch även några krabstjärtar! Muma!!

Vi va innomhus hela dagen så när vi skulle åka hem framot 6 tiden va det tok snö oväder ute. mindre trevligt att köra hem i, Så vi tog en tur in på ikea och sedan åkte vi sakta hemot. Det va faktisgt ganska läskigt på stora vägarna med lastiblar när man såg max 10 meter framför bilen. vi körde 40 på 90 väg och  mallan va jätte duktig så det gick bra!

En mycket lyckad dag Tillsammans! Med mycket skratt och dumma komentarer. Härligt att åka bort så och göra ett avbrott i den tråkiga vardagen!

Idag är det lördag och final i melodifestivalen! Jag håller på måns tror jag.
Har "lite" bestlutsångest angående ikväll. bjude på fest och sen kommer släkten och sen vill jag va med baby och det är mkt. Men dte blir nog bra vilket det en blir :D

ha en kanon bra lördag <3

-

Jag har världens bästa familj,vänner och pojkvän! Tack för att ni är så fruktansvärt bra<3

Idag har jag kollat på en minst sagt lustig film. Kommer inte ens ihåg va den hete. så dålig va den!
Och snart ska jag gå en runda med bexen :)

Lediga veckan

Käner att jag är en väldigt dålig bloggare :p men nu skriver jag aif =) Denna veckan är jag ledig och det är så skönt så de går nästan inte och beskriva. Nu hinner jag ta tag i en massa saker i mitt liv som jag inte skullit hunit med anas och då skulle jag gott och tjurat för det :D så det är jätte skönt o ha tid!
Idag mår jag sådär. Så nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på en film som jag hyrt. är ensam hemma, eller jag och kissen !

Imorgon kommer bli en spänande dag :)

If you wana no :)

DAGENS VILL HA: Energi
DAGENS HÄNDELSE: Ivä - choklad
DAGENS LÅT: Kelly Clarksson - My life would suck with out you
DAGENS SAKNAD: Linus<3
DAGENS DUMMASTE: Mitt huvud som gör ont
DAGENS DROG: Godis
DAGENS ROLIGASTE: Va inget roligt på tv idag
DAGENS FINASTE: Johanna<3
DAGENS FAVORIT: Johanna
DAGENS KRAM: min älskling fick en snabb en innan han börjarde jobba 
DAGENS KÖP: En marabo choklad
DAGENS GODIS: ovan
DAGENS HUMÖR: Trött, men endå glad =)

Choklad ! ! ! <3

Idag hade vi ivä, matlagningskunskap. Då gjorde vi något som fick emelie på gott humör. Vi gjorde flera olika sorters Choklad efterätt!!! eller rättare sagt dom gjorde, för 7 stk lagade mat och dom andra pluggade. så jag satt och pluggade och sedan fick vi massa med choklad rätter serverdae till oss! choklad muffins, shoklad moss. "choklad paj" choklad doppad frukt - hör ni hur underbart det låter?

Så om jag nån gång är tjurig och arg så kan Linus ge mig choklad,
Jag smällter som en marabo i ugnen ;)

Nu Får Det Vara Slut pluggat!

Idag var jag i skolan, och då kände jag så har: Nej, jag hör inte hemma här!!
Och med det menar jag att gå i skolan och lära sig saker, att sitta ner i olika salar om dagarna och anteckna och diskutera olika saker, jag är färdig med det nu! Nu vill jag ut i världen och se saker, jobba,tjäna pengar, RESA!! Med kompisar,med Linus, Leva livet! inte sitta i skolan och skriva pa arbete om aids och läsa om psykologiiii..  nej nej
Jobba det är vad jag vill! Men en grej som är bra med skolan, är alla underbara vänner där, alla i op06a<3


Praktik = Slit

Har ni märkt att när man är mitt uppe i något och stressar flera dagar, sen när man får någon dag ledig så blir man sjuk?
ex så har jag jobbat nu lördag-söndag-måndag. Och idag (tisdag) är jag ledig.. Då blir jag sjuk! Jag vet att det är så, att fösrt stressar man sen när allt blir lugnt säger kroppen tillbaka och man får feber och huvudvärk etc. Jag har dock en rinnande näsa och rinnande ögon. Känns som jag sitter här och lipar sönder men så är det inte utan ögonen bara rinner och rinner, Skit jobbigt!!

Men idag är jag ju ledig då. Jag har inte hunnit skriva nåt i helgen har som sagt jobbat. Och det har varit JÄTTE kul men också jätte stressigt. vi har varit en person  kort varge dag, men då är det tur att lilla jag finns och kunnde hjälpa till! Så det har vat kul och man har känt sig som en i personalen som jobbar där. bara enda skildnaden är att dom får betalt och jag får inte ett öre!

Nu när man praktiserar så känns det som man inte träffar någon kompis, man klär aldrig upp sig och jag vet inte hur längesen det va jag sminkade mig sist.. Det är så slitit att praktisera så när man kommer hem bvill man bara sova! Men igår iaf så kom världens bästa malin hem till mig. kände värkligen att jag är glad att vi är så bra vänner gumman vi har hängt ihop sen bergunda, Vilkt vi också brukar diskutera när vi ses. varge gång tar vi upp minnen därifrån Super mys. Igår så köpte vi hem subway och sen sjöjg vi sinstare och spelade buzzz!! <3

Idag ska jag åka iin till stan och göra en jävla massa. förts till skolan och fixa lite sen trafik skolan sen träffa baby sen sola! Hel dag. Fast jag är så jäkla trött så jag vill nog bara sova.

RSS 2.0