Fullt upp!

Nu händer det mkt! dagarna i mitt liv bara rullar på, det går så jäkla fort! igår hade jag och Linus en mysig dag tsm. jag hjälpte han och paka och städa hans rum för han ska ju flytta ( I själva värket åt jag korv och vek hans kläder medans han städade och packade) sen åkte vi till stan och shopade lite, och köpte milkchakei den underbara värmen. därefter åkte vi hem till mig och så hämatade mamma och pappa akropolis till failjen så vi åt gottit! idag har jag jobbat hela dagen, 7 - 3 nu ska vi snart äta kina mat, linus har fllyttat idag, min pappa och bror har hjälpt han och hans kompisar som han ska bo med. som tack skulle vi få kina mat :D 
Sen ska jag åka till baby en sväng och se lägenheten har inte sett den en!
imon jobbar jag 7 - 3! när ska man hinna med och träffa sina underbara vänner? :/


Dum dum dag!

mina dagar brukar heta så när det inte är någon bra dag, när allting bara går fel. jag blir sån att när jag planerat något, och det sen blirändrat så blir jag skit sur. specielt idag när jag planerat gå på stan i det fina vädret och träffa jw. då ringer dom från jobbet och säger att jag skulle jobba, det stog vist fel på mitt shemma. jag skulle jobba 7 - 3. så det va bara att stiga upp och gå till jobbet och seglad ut,

men sen iaf så gick jag och jw snutt på bio Transfomers, blev lite fel vid bokningen bara, jag hade bokat på mitt nr, men det fanns tydligen inget bokat, (ni ser, dum dum dag!)så vi fick boka där. nr vi kommer in i bio salen är dte helt tomt. men vi sat där i 10 min och väntade på att filmen skulle börja, då ser jw att det står terminator på biljetten och inte transformers, ner och köpa nya biljetter och in i salnongen. haha men bion va bra iaf, rolig och häfftig!
Sen efter så åkte jag och hämtade min mys pojk så åkte vi till mc och köpte glass! jätte mysigt, sen nu sitter jag här vid min dator. imon blir det stan, förhoppningsvis, har kollat säkert nu och böjrar inte förens 3! så becksen och jag ska slira lite på stan imon! åhhh så kul, visa männsikor födds nog med en extra kromoson tror jag, som jag, en shoping kromosom ;)

Puss och kram <3

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA HANNA SOM FYLLER ÅR IDAG!
SKRIV GRATTIS I HENNES BLOG! hankuw.blogg.se


I wana make love right no Na Na Na

Den låten är fet grym ;)

Sitter och lysnar på den nu! Igår åkte jag hem till Linus baby vid halv 1 på natten. deras bio slutade inte förens kvart i 12 !
Så vi åt ost mackor och myste! Idag vaknade jag före babe, så jag gick upp och fixade frukost till oss, gjorde stekta ägg och åt på makaorna med majons, super gott! Sen väkte jag linus, jag tyckte det va dags att stiga upp kl 1!
Så åt han sin macka med sen åkte vi ner till stan. fick lite i äffärer och drägglade över allt jag vill ha!
Sen åt vi på lagondola! Suhiii och efterätt mandariner mumms! Sen åkte jag hem och har solat lite nu på kvällen!

Imorgion får jag min lön!! Då ska det jäkla shopas!
* Parfym
*Klänningar
*Smycken
*underkläder

Jag kan hålla på hela natten för det är mkt jag vill ha, och efter slit på lassarettet tyckte jag att jag förtjänat lite kuligheter!
Och det bästa av allt är att det är STOR sommar rea nu med! :D:D Så imon är jag ledig och ska in till stan och spendare pengar! Funderar på och cykla ditt imon, tar ju max 40 min. men imon när bilen står där känner jag nog inte samma sak :D
nu ska jag mysa framför tvn med kissemisen<3

iza

Iza Svea Mjau Thai Persson (Iza i förnamn, Svea för att pappa vile hon skulle heta det, Mjau thai för att det är katt på kinseiska Persson i efter namn :p )

Mina vaforiter:
Destination calabria
when it whas god - flipsyde
Celine Dion - Its all coming back to me now
Gansters paradise
If u seek amy - brittney spearas
Akon - right now

Och den ni vet som jag inte vet vad den heter "barapa pa pa pa pa" ;)


stress mage/ solig dag

Idag var det en stressig dag på jobbet! Och jaf fick sån kramp i magen, troligt vis av stressen,  men det blev en bra dag trots allt, jobbade till 3 sen åkte jag och köpte fika till mig och rebecka, sen låg vi och solade och fikade och pratade i hennes trädgård! Mysigt, gammal vänskap rostar aldirg! Lite brun har jag allt blivit idag!
Ikväll ska jag ev sova hos linus, han skulle på bio först med sina kompisar, så ska till han efter sen, vi båda är lediga imorgon!! Så det ska bli en låååång sov morgon och sen en massa sol!

Resfeber

Just nu sitter jag och kollar resor utomlands, ioch för sig är det inte helt fel att va i sverige men det hade vat så mysigt och resa. finns en del bra resor! idag ska jag jobba 1 - halv 10, så nu ska jag ut och pressa lite i solen en timme till!
Ha en bra dag!

LINUS WU<3

Härlig dag!

Nu hag jag läst ut twilight boken, den sista i serigen! inga böcker har påvärkat mig ås mkt som dom! Älskar böckrena, även om sista boken var lite seg och så men underbara var dom iaf, nu längtar jag efter filmerna!!

Idag cyklade jag upp till rusta i det underbara vädret, skulle köpa lite saker som jag inte kan säga här, för dte var till en vis person ;) sen så cyklade jag hem igen, och solade en massa! Sen ringde jw och sa att hon vill crusa lite i stan med fie bilen :p så då gjorde jag tonfisk salad till henne och mig, och sen åkte vi en runda i stan och så. gik lite på hm och kollade, skulle hitta nåt till hannsan som fyller år snart, vad önskar du dig gumman ?

Nu ska vi snart grilla kött, och nypotatis till MUMMS! undrar lite hur det går för malin som är på tåg luff igenom europa med jennie, just nu är dom i frankrike (mitt dröm res mål) Undrar hur det går för henne med maten, hon kan vara lite kräsen :p

Sen ikväll är det allsång på Liseberg, (vadå härma allsång på skansen ? :P ) men det är även Momas boy på 3.an har inte bestämt vilket jag ska kolla på, vilka problem man kan ha!

Imon jobbar jag 1 - halv 10. så jag hinner sola lite imon, ÄLSKAR SVERIGE NÄR VÄDRET ÄR SÅ HÄR!

Helgen

Igår /lördag) Åkte jag hem till Amanda i stan med bilen, där gjorde jag,manda,micke och jw mat, löw bit med potatis och kebab sås! Jätte gott! Sen va meningen att vi skulle cykla till högstorp till mickes kompisar, men vi hade så jäkla kul hos amanda, vi kom på ett eget "drcik spel" med kort, så jäkla kul, jag och amanda var på lag, tror vi van snuttan ?
Men det spelet kan man nog inte spela för länge när drickan börjar ta fart ;p kul var det iaf, så kl han bli halv 12 innan vi kom till andreas och dom på högstorp. när vi va där så umgicks vi lite, satt och snackade och hade jätte mys, framot 3 skulle vi cykla hem till stan igen, det va inte kalt alls, eller mickeskjutsade mig och han tyckte det var svin kalt men det tyckte inte jag :D sen somnade vi hos manda, och idag vaknade vi runt 12, då gjorde vi jätte goda toast, men inte manda för hon gjorde med nutela och ost på... Sen kollade vi lite på film.

ty

Emelie

ghu

Johanna & Amanda, ni betyder så mkt för mig tjejer<3

ffff

Jw bakom handen och Andreas som vi var hos!



Och sen åkte jag hem och duchade och sen skulle jag åka och hämta linus i vetlanda,
Det blev lite kina mat och friterade bananer och kaffe, tackar vi inte nej till!
Sen åkte jag och Baby hem till mig och myste och drack te, nu har jag just kört hem han och ska krypa ner i soffan med godis och kolla på stylista! Är ledgi imorgon :)

ddd

You have my heart! Ingen i hela världen är så bra som du, du har fort mitt hjärta och det tillhör dig
det slår för dig Min älskling!


Hemma!

Hoppas ni haft en bra midsommar allesammans!
Min var lugn, varm och hur mys som hällst!
God mat, sill och potatis såklart, och jordgubbar och nubbe!!

er

Så här fint väder var det på midsommar hos oss! Stor firskarna hade varit och fiskat kl 7 på morgonen
men inte fått ett enda napp!

rt

Jag och moster! <3

dd

Emelie !

ww

Hela gänget!


Snart ska jag köra till Mandi i stan där vi ska träffas tjerna och äta lite god mat och dricka lite!
Sen sover vi hos Amanda med! Mysigt, vet inte va jag ska ha på mig bara, tänkte haft yeans men det blev ganska fint ute nu så vet inte om jag tar tights i stället får se =)

Jag saknar Linus min som fan, han åkte till vetlanda i torsdags samtidigt som jag åkte till Kalmar,
Saknar dig jätte mkt älskling, ingen Emelie utan Linus <3

Midsoammar firande imorgon

Nu bär det av till sommarstugen i Kalmar utan vatten och el, ingen data inget tv inget bredband, ingen mat, allt som finns är ett das!

haha nej jag skojar bara, vatten, toa, mat, tv  med många kanaler finns! Så min midsommar kommer bli helt perfekt
Jag har köpt en massa tidningar och så klart tar jag med mig twilight boken också, den sista i serigen. vill inte läsa ut den för det är ju slut då !!

Nu ska jag köra och köpa subway och salt & vinäger chips! Mumma!

 HA EN BRA MIDSOMMAR ALLESAMMANS <3

Tankar, Känslor

Just nu sitter jag och lysnar på celine dion - Its all coming back to me. Men det skulle jag inte gjort för alla mina känslor bara rann över, låten fick mig att hinna med och känna mina känslor. jag har förträngt dom nu för det är så mycket jag känner och inte orkar ta tag i. mest är det räddsla, in för framtiden. Det är så skrämmande och fantasikt på samma sätt att man har tagit studenten! Men vad ska vi göra nu ? Vad händer nu?
I jobbet vill jag prestera så bra som möjligt. Jag vill visa att jag kan, men jag är så sjukt nervös, jag vill så mycket och vill visa så mycket så skulle jag få en utskällning skulle jag nog bryta ihop. för jag är så rädd att göra fel.
Sen när jag vat på lassaretet och klarat av min första dag så kom jag ut till parkerings huset och öppnade min bil, då kände jag mig så jävla vuxen så jag nästan funderade på att gå och köpa kalle anka tidning och bamse tandkräm!
Det är fan inte lätt. Just nu vill jag bara krypa upp i Min älskade Linus famn och bara stanna där för alltid!

Iaf så är det mindsommar på fredag, jag är ledig fred-lörd-sönd och även måndag. jag vet inte hur jag ska göra på midsommar, antingen följer jag med familjen till våra släktingar sommarstuga i kalmar där hela släkten firat midsommar sedan jag var liten, eller så stannar jag hemma med mina underbara vänner som jag saknar så otroligt mkt och bara myser med dom ? Jag vill båda, kan vi inte kombinera att ta med vännerna till Kalmar och stugan ? Jo så gör vi!!

Nu ska jag ta en varm dush, det brukar alltid få mig att känna mig bättre, förlåt för klagomåls inlägget, men det känns 100 gånger bättre nu när man skrivit av sig. kanske för att man vet att ni läser det och då vet jag att nån iaf vet hur jag känner, och det får dte att kännas lite lättare  ? :)

Kurs

Idag har jag varit på en seg kurs, tur att Ebba och Björken var där också =) blev det lite roligare iaf!
Lilla Ebba hade skadat foten, och fråga inte hur för det är helt otroligt hur fan hon lyckades?!
Så vi gick runt med halta lotta i stan och sen åt vi på bröderna blooms!

Nu ska jag snart köra bror min till träningen sen ska jag upp till samarkand och se om de nya simps spelet är nåt o ha, men om jag ska köpa det vill jag ha all a pengar fusk annas är det ju inte kul ?
Så vet ni fusken skicka dom till mig =) Nu kom bebis iza in så ska vnh rÖ dvf... japp nu gick hon på tanjent bordet med !! Blir en fin atugraf (Y)

Imon börjar alvaret jobb!!

Galna student dagar!

Det har varit den sjukaste och galnaste veckan i mitt liv, men ockås en av dom bästa! I torsdags var firade vi linus kusin Kim som tagit studenten på katedral, i fredags var det student fest igen !! I lördags var jag me dmin fina älskling och sedean på kvällen skulle jag becka och tobias kolla film, men det blev bara jag o tobbe för becka somnade typ när förtexterna på filmen började :p  dagarna har bara sprungit förbi och nu är det söndag och fint väder, Menar ni att dte ska bli en fin vecka med strållande sol sken nästa vecka, när jag ska jobba? kunnde de inte varit de denna veckan?

Iaf så ska jag träffa malin idga, hon ska tåg luffa igenom europa i nästan en ,månad, hon åker på måndag så vi ska umgås lite nu innan hon åker, kommer skana henne. och nästa vecka börjar jag jobba, så stanas nervös är jag, imorgon ska jag gå en kurs 8 - 16.45 sen på tisdaf börjar alvaret för mig på Medecin avdelning 3 CLV!


Sugen på o grill alite på evedal idag, så vi får se om det blir så =) Pusskram!

FÖR VI HAR TAGITS STUNDENTEN!

FY FAN VA VI ÄR BRA!!!!

JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG! TACK ALL SLÄKT, OCH ALL VÄNNER FÖR ALLA FINA PACKE, BLOMMOR, OCH FINA ORD,  TACK FÖR ATT NI GJORDE MIN STUDENT DAG TILL EEN AV DOM BÄSTA DAGARNA I MITT LIV, OCH TILL ETT MINNE FÖR LIVET<3


student

Jag åker ut och lämnar teknikum för alltid :D

student

Lägger upp dena otroligt pinsama men roliga bild!

student

Den finaste personen i mitt liv och Jag<3

student

Vårat åk i ÖS regtnet

student

Sen åkte jag och Jw baby fine bilen hem!

student

Mamms och papps hade köpt en jätte fin tårta som såg ut som en stundetn mössa!

SOL!

Idag säger vi grattis till Kungsmad och John bauer som tar stundeten , och vilket härligt väder dom får! Så här vill jag att dte ska vara imon när de är vår tur ! Tjejer de är mindre en en dag kvar, FAN VA KUL!

Nu ska jag till skolan, halv 11 ska vi ha lite information om morgon dagen! Sen blir det att kolla på kungsmad, jag vill även se jhon bauer med, och så vill jag ner på stan och ta en fika. Mys dag! :)

Ett avklarat tränings pass!

Yeas, nu har jag tränat på IK och även ätit en hamburge talirk med pomes! Det var så skönt och träna,
alla tankar och känslor bara rann av en och hela kroppen njöt av träningspaset!
Snart ska jag och Jw in till stan, men det regnar som fan, kan man ta regnoverall på sig ? ;p


God morgon!

Idag var jag vaken redan vid 8, för jag skull eboka tid för id kort ragning på lassarettet! Jag fick tid redan vid kvrt över 9. så min papps körde mig, det blev väll ett fint kort på en liten undersköterska!
Idag måste jag ner på stan, ska köpa en present till Linus och en till Jw!
Sen är jag lite små sugen på att träna med, men jag har ingen bil denna veckan, då känner man sig helt utelämnad, fan viken frihet de är att ha bil :p

Grattis Växjö Fria och Esaias Tegner som tar stundenten idag. På onsdag är det vår tur!

Panik!

Ja, lite småt panik fick jag innan, För alla bilderna och all musik på min telefon var borta! :(
Så jag började krba med sim kortet, men sen kom jag på att ladningen var slut så jag ladade den, och när den var klar så pang, va alla bilderna tebax! Skönt, de har aldig varit så konstigt för när mobilen inte haft nån laddning, märkligt!?

Nu har jag iaf gjort ansikts mask, det är så himmla skönt! sen ska jag ta mina jodrgubbar och domppa dom i shoklad, och läsa en massa mode magasin! åhh så mys<3

jordgubbe  jordgubbe råsa

Den första är god, den andra är bara fin :)

EU Valet!

Godmorgon =) Eller okej, kl. är halv 1 men jag har inte kommit igång en,känner mig lite halv seg idag.
Men idag är det iaf eu val. Ska ni rösta? Jag har försökt sätta mig in i valet, och nu på morgonen har jag läst om olika partiers åsikter, Här har ni en bra sida som jag fick mkt info från:
 http://www.aftonbladet.se/nyheter/euvalet/article5322221.ab

Idag har jag faktiskt inget planerat, ska ut och få lite frisk luft iaf. tänkte höra med becka om hon vill åka med till samarkand, inte för att jag ska ha nåt utan för att ha nåt och göra :)
Imorgon börjar student veckan vilket är helt GALET!

Mer bal bilder!

d

Mandi och Micke, Och hanna på ett hörn, Stiliga!

söta

Så söta är ni ! Hanna Och Elmir

fdf

Fina flickor! Karolina, Matilda, Johanna,Frida och Stina!

oih

Fint par! såg inte att älsklingen blunande :d

dfdf

Puss mitt hjärta!

fd

Skåål! Jennie och oskar!

a

Prinssesor! Malin och Linn<3

ööö

Fin och god drink!

eft

Sjukt god efterätt!!!

National dagen

Ska börja med att berätta lite om gårdagen (fredag) först va vi i skolan och fick jordgubs tårta av våra lärare.
Sen åkte vi hem till Johanna i klassen och fick enu mer fika. Sen åkte jag,manda,jw och mallan till Alvesta för att gratta lisa som tog studenten. Tyvärr så regnade det som fasen. men stundetnerna var lika glada endå! Sen på kvällen blev det mys hemma hos manda, jag jw save käkade pizza och kollade på film! Jag älskar er alla mina underbara vännner<3


Idag är det Sveriges national dag. innebär det att man firar sverige lite extar denna dagen? eller har jag fattat fel?
Iaf så ska vi äta national dags mat, sill och potäter och sen jordgubbar! det är en tradition hos Perssons!
Sen ska vi äta såna här "damsugare" ni vet? valigt vis är det ju grön marsipan på. men nu hade dom dagen till ära gula och blåa. Inte nog med det.. Ikväll blir det mys framför tvn, Sverige spelar ju VM kval ikväll mot Danmark! Då blir det morötter och gurka och dipp! Haha gotte dag. tur att jag, hanna och manda och save va och tränade innan idag!
Kommer ha sån fet träningsvärk imon ! Saknar min fina älskling som är i vtelnada i helgen och jobbar, iof sig kan det va bra att få sakna varandra lite, men jag hade velat ha han hos mig nu!! Älskar dig Linus.

jag har tippat 2-1 till Sverige. Vad tror ni ?

Världens bästa låt: FLIPSSYDE - WEN IT WHAS GOOD

En helt fantastisk kväll!


Jag måde så himmla bra igår på balen, Alla var såå fina, mina underbra vänner var där och alla var glada och lyckliga, jag var på bal tillsammans med min fina pojkvän och det kunnde inte ha varit bättre!

Ida hjälpte mig med frisyren och sminket, vi har övat innan men denna gången blev det finnare en nånsin! Jag älskade hela min look! när Linus, mamma och pappa sedan kom och hämtade mig började jag nästan gråta för min älskling va så sjukt söt<3 Därfeter åkte vi ner till tsan och stat och där var alla fin amännikskor!  Jag log mitt bredaste leende hela kvällen, det gick inte sluta le för man var så glad! Vid bordet sattvi med malin, inn, johanna, jennie, och jenny.  (det var bords plasering) och våra partenrs, vi hade det jätte mysigt!Förätten var toast med räckor på, me love! den va hur god som hällst! till det serverades vit vin som var super gott de med. Till maten var det kyckling som är min seckond love, och rött vin till det! sen kom efterätten, och det var såååå gott. efterätt är det bästa med maten :d det var vanilj supee, typ glass :p och bär sås, mumma! sen blev det dans, drinkar i baren och mkt skratt! jag hade å sjukt kul och vi dansade i flera timmar! Jag skulle lätt göra om det igen för 550:- utan tveckan!! Tack alla för en fantasik kväll<3

ds

Min andra hälft, Min bästa vän, Min älskade pojk<3

r

Min frisyr gjord av ida !

kljlk
älakling och jag så fina!! <3


dd

Mitt hjärta slår för dig<3

eee

Alla underbara<3

juyyuty

derer

Hanna och Elmir! sötnosar

ffffff

Amnda och Micke. sötnosar!

emelie

Linus och jag!<3

Vad är väll en bal på slottet...

.... När man kan gå på bal på stat WOHO! Det ska bli så himmla kul att få se alla fina människor. och att få vara fin själv :)
Jag ser fram emot en mysig kväll med Linus och alla mina vänner, dock orolig för dansen, får man dansa bugg istället för vals?


 bal

Mysig dag

Jag och älsklingen hade det jätte mysigt på akropolis, jag beställde inbakad fläsk fille med kantarell stuvnning, underbart gott!

fg
Världens finate pojkvän<3

hhhhj

Emelie =)

 
Efteråt åkte vi hem till mig och fikade med familjen och sen myste vi framför filmen 50 first dates som är en jätte bra film! Jag älskar dig linus och vårat förhållande!

Imorgon är det BAL!!! de ska bli skit kul! Jag håller tummarna för att det inte ska regna!
Jag ska hämta min kusins tjej vid 2 utamför subway där hon jobbar, sen åker vi hem till henne och mumsar subway medan hon sminkar mig och fixar mitt hår. sen kommer mamms,pappa o Linus och så åker vi ner till stan för att umgås med alla ndra fina! UNDERBART!

hemma igen

jag åkte hem och mellan landade, ska snart till akropolis med linus :)

Rebecka och jag var på stan då hittade jag en jätte söt kuvert väska, och en svart jacka (Y)
Nu är jag vrål hungrig så nu kör jag !!!

2/6 2 ÅR!!

Idag har jag och min älskling varit tsm i 2 år! Det är galet! Tänkte skriva ett inlägg sen om vad vi gör för att hålla kärleken vid liv, och hur vi får vårt förhållande att fungera, många som undrar, för vi går ju i samma klass.. så det kommer ett inlägg sen om mitt mina känslor för Linus<3

Idag kan det inte bli annat en en sjukt bra dag! Förts ska jag äta frukost, sen ska jag lägga mig i solen och pressa hela förmidagen, har ladat spoti fi och en massa tidningar, så här ska jag bli brun! Vid 3 tiden ska jag in till stan och träffa Rbecka, sen ska jag möta upp Linus och så ska vi äta midag på Akropolis! mysigt värre<3

Ha en bra dag! Kram Emelie

Twilight!

Vad det en är med denna underbara historia, om det är skåderspealrna, som är så jävla heta båda två så man blir knäsvag, om det är böckerna som man är helt beroende av, om de är den förbjudna kärleken, vad de en är så fänglsar den så många människor i hela världen och det är den bästa film jag någonsin sett!

Jag sår trailern idag för andra filme, new moon! grät som ett litet barn, t'änk då när vi ska se bion (för jag ska vara på prämiären) jag kommer gråta konstant i 2 timmar :p twiligt är världens bästa faritayle<3
ty

t

rt

fg


allt gick enligt planerna

Min dag har varit helt sjukt rolig, allt gick enligt planerna! Skattjakten va skit skoj, jag tror vi har bra chans att vinna!
Vi var jätte duktiga, ex på rgejer som man skulle fixa: Grupp hångel, strippa, polis man, traktor, massor sjuka saker, kan avslöja att grupp hånglet och "stripan" fick vi tag i :p kul va det iaf!
Sen han vi med och träna en snabbis också, jag har satans träningsvärk i armarna konstigt nog när vi bara tränade i ca 30 min, är man otränad så är man ! Sist så kollade jag och mallan på frias bal, en tår i ögat där kan jag säga alla va så fina. jag kommer gråta floder på min egna bal. just det hittade jätte fina smycken till balen med, kommer va så sjukt vackert! Imon är vi lediga. tänkte pressa sol imon, och gå på stan och hitta nåt fint till Linus!

Nu ska jag kolla på mammos boy på tv, jag ser värkligen all skit som finns !

Skattjakten !

Student tider är helt galet  underbara, men också jävligt stressiga, och på kostade.
idag har vi iaf skattjakten :p som börjar vid 1. fick just reda på att vi vist hade lektion nu innan, jag säger det, dessa tider är helt kaos. men jw kommer och hämtar mig om en timme så får vi väll va med på de vi hinner, sen efter skattjakten ska vi träna, och sen kommer mamms och hämtar mig på idk och så ska vi in till stan och jag ska få välja ut ett smycke av dom att ha på balen, det blir som en tidig student present. därefter är ca halv 6 (om allting går som planerat) då ska jag och malin kolla växjö fria när dom har sin bal! Skoj dag med mkt kul planerat!
imorgon firar jag och älsklingen 2 år ( helt sjukjt, vart har tiden tagit vägen? Lika kär som jag va för 2 årsen, min pojk är mitt allt<3)  sen på onsdag är det bal, fredag går alvesta ut så då ska vi ditt. shit när fan ska man hinna med att andas?

RSS 2.0